>>>>>>>> Βαρέα στο Χορταρέα !

By Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2007

Του Έλληνος...

Καταθέτουμε και εμείς τις προτάσεις μας , ως συνεισφορά στον αγώνα της ΓΣΕΕ για δικαιότερη μεταχείριση των εργαζόμενων, στο θέμα του χαρακτηρισμού επαγγελματικών αποσχολήσεων ως βαρέων και ανθυγιεινών.

Προτέινουμε λοιπόν να ενταχθούν στη λίστα τα εξής επαγγέλματα :
- Αλβανός σύζυγος εύπορης ελληνίδος. Το τι ακούει και κυρίως το τι πρέπει να κάνει δικαιολογεί απόλυτα την εισαγωγή στην κατηγορία.
- Συνπαρουσιαστής πρωϊνάδικου με παρουσιαστή με υπερδιογκωμένο εγώ. Ή αλλιώς η τέχνη του πως να γίνεις παρουσιαστής κάνοντας το μουγκό, χαζό, αφελή, επικροτητή, διαφανή κ.ά.
- Ρεπόρτερ πολύ πρωϊνής εκπομπής. Στη μάχη για την εξασφάλιση της αποκλειστικής μούντζας από τη γνωστή φίρμα, κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.
- Κομμώτριες (αν και εδώ μας πρόλαβε η ΓΣΕΕ και τις έχει ήδη προτείνει!). Το τι ακούν τα αυτάκια τους δε λέγεται! Μόνο και μόνο γι'αυτό αξίζει να μπούν στην κατηγορία.
- Μεγαλοδικηγόρος, σύζυγος μοντέλου. Ξέρετε τι μπορεί να συμβεί αν τα πάρει το μοντέλο και σε αρχίσει στις γρήγορες;
- Ασθενής που περιμένει στο ΙΚΑ!
- Γιατρός του ΕΣΥ. Με τόσο λάδωμα, κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να ανεβάσουν χοληστερίνη.
- Φυσικά τραγουδιστής νυχτερινών κέντρων. Με τόσο ουίσκι που τους κερνάνε και υποχρεώνονται να πιούν, με τα λουλούδια που εκσφενδονίζονται με δύναμη επάνω τους με κίνδυνο εγκεφαλικής διάσεισης από γαρύφαλλο, με τόσα λίγα ρούχα μέσα στο αγιάζι και το χιονιά, με τόσα φιλιά γεμάτα ιώσεις και τόσα αυτόγραφα με συνέπειες για την άρθρωση του καρπού, είναι από τις πρώτες κατηγορίες που πρέπει να ενταχθούν στο νέο μέτρο.
- Σατιρικός παρουσιαστής. Γιατί παντού ελοχεύει ο κίνδυνος μηνύσεων από θιγμένους πλην τίμιους μηντιάνθρωπους.
- Υποψήφιος αρχηγός κόμματος. Οι συνεχείς και επίπονες χειραψίες, το παγωμένο χαμόγελο, το συνεχές ανασήκωμα του χεριού για χαιρετισμό, η πιθανότητα γιαουρτώματος(ή έστω καφεπετάγματος), χρειάζεστε και άλλα; Για να μη μιλήσουμε για τις αμαρτίες από τα ψέματα (αλήθεια, τα ένσημα μετράνε στη Δευτέρα Παρουσία);
- Ταμίας Τραπέζης. Έτσι όπως το πάει αυτή η κυβέρνηση, σε λίγο όλοι οι πολίτες θα είναι δυνητικοί ληστές τραπεζών.
- Συνταξιούχος. Τα Βαρέα και Ανθυγιεινά θα υπολογίζονται για την άλλη ζωή. Γιατί τα κανονικά για πότε υπολογίζονται δηλαδή;
- Μασέρ. Μ΄όλο αυτό το λίπος που περνάει από το χέρι τους...
- Κυβερνητικός εκπρόσωπος ψευδόμενης κυβέρνησης. Πρέπει να πιείς τόσο νερό για να καταπιείς τα ψέματα που αναγκάζεσαι και λες, που παθαίνουν τα νεφρά σου...
- Μέντιουμ. Παθαίνεις ημικρανίες να πρέπει να σκεφτείς τόσες μπούρδες σε τόσο λίγο χρόνο και να πείσεις τον άλλον οτι τις λες για το καλό του...

Ελπίζουμε η ΓΣΕΕ να λάβει σοβαρά υπόψιν τις προτάσεις και να τις υιοθετήσει στις δικές της. Εργαζόμενοι δεν είναι μόνο οι οικοδόμοι...(είναι και οι στριπτιζέζ !).

You Might Also Like

1 σχόλια