>>>>>>>> Η χαβούζα της Ευρώπης

By Σάββατο, Οκτωβρίου 27, 2007

Του Έλληνος...

Ότι απαγορεύεται να κυκλοφορεί στην υπόλοιπη Ευρώπη, έρχεται στην Ελλάδα και μεγαλουργεί. Ενίοτε είμαστε τα πειραματόζωα, ενίοτε η χαβούζα της Ευρώπης.


Από που να ξεκινήσει κανείς : ληγμένα ή επικίνδυνα φάρμακα, συντηρητικά, ζοωτροφές, μεταλλαγμένα, συμπληρώματα διατροφής, προβληματικά ρούχα, ανθυγιεινά καθαριστικά, προβληματικά αυτοκίνητα, τριτοκλασάτες ταινίες, φτηνά θεάματα αμφίβολης ποιότητας, τρόφιμα αμφίβολης φρεσκάδας και μέ όλες τις απαγορευμένες χρωστικές και βελτιωτικά γεύσης κλπ.

Είμαστε λιγότερο προσεκτικοί από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, ή συμβαίνει τίποτα άλλο;

Η αλήθεια είναι οτι είμαστε large στην εφαρμογή των νόμων !
Επίσης δεν είμαστε και τόσο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα παρόμοια, όπως τα επιτρεπόμενα και τα απαγορευμένα, τα οικολογικά, τα φυσικά προϊόντα κ.ά. Κοινώς, στο κούτελό μας γράφει "κορόιδα" !
Επιπλέον, έχουμε μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην έναντι αμοιβής διευκόλυνση...στο λάδωμα δηλαδή !

Όλα αυτά και άλλα πολλά συνηγορούν στο να καταναλώνουμε ό,τι θα έπρεπε κανονικά να πεταχτεί και οι παραγωγοί τους να πάνε φυλακή. Απ'ό,τι φαίνεται όμως, μάλλον αντέχουμε ! Μόνο κάτι καρκίνους αυξημένους παρατηρούμε αλλά έχουμε καλό Εθνικό Σύστημα Υγείας ! Για να μην πούμε και για το ένδοξο παρελθόν μας και τους αρχαίους ημών προγόνους, που μέχρι κώνιο έπιναν...


You Might Also Like

0 σχόλια