Οι τομάτες βλέπουν TV

By Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2007


tips 888

Μπορεί το Πάμε Πακέτο να πήρε 21,06 % τηλεθέαση στην πρόσφατη μέτρηση τηλεθέασης της AGB, όμως σε μια κατηγορία τηλεθεατών έφτασε το 100 %. Η κατηγορία αυτή είναι οι ελληνικές τομάτες !

Ε, λοιπόν ναι, οι ελληνικές τομάτες βλέπουν Πάμε Πακέτο. Οπως βλέπουν και Μπουκιά και Συχώριο, Αλ Τσαντίρι Νιούζ, το Κόκκινο Δωμάτιο (λόγω χρώματος) και πολλά άλλα.

Αυτό είναι το συμπέρασμα από το παράπονο που έστειλε έλληνας αγρότης στην επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που εξετάζει παρόπονα από κατοίκους των χωρών της Ε.Ε.
'Ετσι για άλλη μια φορά πρωτοτυπούμε σα χώρα. Είμαστε οι μόνοι στον πλανήτη των οποίων οι τομάτες βλέπουν τηλεόραση! Οπως υποστήριξε ο έλληνας αγρότης, στο λογαριασμό της ΔΕΗ καλείται να πληρώσει ένα ποσό για την τηλεόραση, τη στιγμή που αυτός χρησιμοποιεί ρεύμα μόνο για να ζεσταίνει τις τομάτες του ! Συμπερασματικά λοιπόν, επεσήμανε ο αγρότης, οι τομάτες του βλέπουν τηλεόραση.

Εντάξει, αν είναι έτσι δικαιολογούνται πολλά. Πρώτα-πρώτα η τιμή τους. Τομάτες με επίπεδο και γνώσεις από την πλούσια σε αυτά ελληνική τηλεόραση, είναι λογικό να κοστίζουν τόσο ακριβά.
Στη συνέχεια το χρώμα τους. Με τόσα που βλέπουν στην προχωρημένη ελληνική TV είναι λογικό να κοκκινίζουν.
Τρίτον το σχήμα τους. Είναι τόσο πρησμένες που προφανώς παρακολουθούν ειδήσεις.
Τέταρτον είναι τόσο ευαίσθητες γιατί μάλλον παρακολουθούν ελληνικά σήριαλ.
Και τέλος η μεγάλη εξήγηση. Οι ελληνικές τομάτες βλέπουν τις Αποδείξεις του Ευαγγελάτου γι'αυτό είναι σάπιες! Αφού εξηγεί οτι για να είναι καλές πρέπει να μην έχουν ομοιόμορφο σχήμα και έντονο χρώμα.


ΚΑι αν σας καίει να ξέρετε τι έγινε με το παράπονο του αγρότη...Απλά απορρίφθηκε!

πηγή: BBC

You Might Also Like

2 σχόλια