ZE NIOYZ - ΜΑΓΓΙΝΙΕΣ

By Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2007

ΕΛΛΑΔΑ

Τι ήταν να ξημερώσει η σημερινή Πέμπτη! Πτώμα έγινε ο Γιώργος για να συγυρίσει τον ορυμαγδό εκεί μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Είναι και σχολαστικός ! Όμως το έκανε λαμπίκο ! Δεν υπάρχει ούτε ίχνος Βενιζέλου ! Ή καθαρίζουμε ή παίζουμε...

Τελικα πάντως, όσο ο Κωστάκης μπορεί να κυβερνήσει, άλλο τόσο μπορεί και ο Γιωργάκης να κάνει αντιπολίτευση ! Μου φαίνεται οτι οι πάλαι ποτέ 40άρηδες βγήκαν μούφα !

Κι ενώ τα νέα ένσημα δεν κολλάνε με τίποτα, γίνεται σε όλους πια εμφανές οτι με 45 (+3) χρόνια δουλιάς και όλα τα ένσημα που απαιτούνται δεν παίρνεις σύνταξη μόνο αλλά και ελευθέρας για τον παράδεισο !!!

Ο Κωστάκης απέφυγε να πει τα τρία ΟΧΙ στη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ στα ΟΧΙ !
Όλοι θέλουν το Ρεχάγκελ. Μετά τη Μ. Βρεττανία ακούγεται οτι τον θέλουν και οι Αυστριακοί αλλά και το Κατάρ. Ονομασία Μακεδονία στα Σκόπια θα δώσουμε, το μισό Αιγαίο στους τούρκους θα το δώσουμε, το Ρεχάγκελ όμως δεν τον δίνουμε !

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμη η ρύθμιση για την αναγνώριση των κολεγίων που συνεργάζονται με ευρωπαϊκά ΑΕΙ αλλά και των αμερικανικών κολεγίων.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ
Ο Σαρκοζύ είχε υποσχεθεί να είναι ο πρόεδρος της " αγοραστικής δύναμης" για τους γάλλους. Απόψε ανακοινώνει μέτρα για τη βελτίωση της αγοραστικής δύμανης των συμπολιτών του.

Βγήκε από τη φυλακή στη Ρωσία ο Κασπάρωφ μετά από 5 μέρες εγκλεισμού για παράνομη διαδήλωση και αντίσταση κατά της αρχής... Στις επερχόμενες εκλογές στη χώρα, οι δημοσκοπήσεις δίνουν 62% στο κόμμα του Πούτιν...

Στην Αγγλία από τον ερχόμενο Ιανουάριο οι νοσοκομειακοί γιατροί δε θα φορούν άλλο τις γνωστές λευκές ποδιές, καθώς επίσης ούτε γραγάτες, αλλά ούτε και μακρυμάνικα ρούχα. Αντ'αυτών θα φορούν μια ειδική πλαστική ποδιά. Ο λόγος είναι η μετάδοση ενδονοσοκομιακών λοιμώξεων με τη μεταφορά τους μέσω των ρούχων των γιατρών. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αναμένεται να συμβεί το ίδιο και σε άλλες χώρες για να αποφευχθεί η εξάπλωση των ιδιαίτερα ανθεκτικών αυτών λοιμώξεων.

299 € με συμβόλαιο 3 ωρών πουλιέται το iPhone στη Γαλλία από τη Bouygues Telecom. Για να συγκρίνετε, το NOKIA N95 κοστίζει 614€ στην Ελλάδα, 669 στη Γαλλία, 579 στην Ιταλία και 508 στη Νέα Υόρκη. Βέβαια σε κάθε χώρα διαφέρει η σγοραστική δυναμη...

You Might Also Like

0 σχόλια