ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ...ΟΤΕ

By Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007

Όπως διαβάζουμε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η κόρη του υπουργού κ. Μαγγίνα (ο οποίος καλείται-με τη στήριξη του πρωθυπουργού-να λύσει το πρόβλημα του ασφαλιστικού) προσελήφθη στον ΟΤΕ χωρίς διαδικασίες ΑΣΕΠ αλλά απευθείας από τον κ. Βουρλούμη (όπως και έχει το δικαίωμα). Επίσης η σύμβασή της είναι ορισμένου χρόνου και ο μισθός της είναι ο προβλεπόμενος (γύρω στα 1.000 €)-βέβαια οι συνδικαλιστές καταγγέλουν οτι η σύμβαση θα μετατραπεί σε αορίστου χρόνου και ο μισθός είναι γύρω στις 5.000€...

Όμως όπως διαβάζουμε, η κοπέλα έχει κάνει λαμπρές σπουδές στο εξωτερικό και μάλιστα στο Λονδίνο. Έτσι δικαιολογείται ακόμη περισσότερο η επιλογή της για τη συγκεκριμένη θέση. Συγκεκριμένα, σπούδασε μεταφράστρια και έκανε μεταπτυχίακό στις πολιτικές επιστήμες.

Θα μου πείτε τώρα, τι γυρεύει μια μεταφράστρια στο τμήμα εσωτερικών δημοσίων σχέσεων μιας μεγάλης κρατικής επιχείρησης ;
Σας βρίσκω πολύ κακόπιστους !
Στην πραγματικότητα, μια μεταφράστρια ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο ΟΤΕ. Είναι το ιδανικό άτομο που μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων στο εσωτερικό του οργανισμού. Και αυτό γιατί, όπως ξέρουμε όλοι, στον ΟΤΕ δε μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους !

Ενδεικτικό της χρησιμότητας της δεσποινίδος Μαγγίνα στο τμήμα εσωτερικών δημοσίων σχέσεων του ΟΤΕ είναι το παρακάτω απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από πρόσφατο meeting με τη συμμετοχή εργαζομένων και διοίκησης :

Εργαζόμενοι : "Θέλουμε αυξήσεις, δε μπορούμε να ζήσουμε...!"
Δεσποινίς Μαγγίνα : "They say, they are very happy to work with you...!"
Διοίκηση : Hestika. "Pes tous mono na mi zitisoun lefta..."
Δεσποινίς Μαγγίνα : "Λέει οτι δε βλέπει την ώρα να σας δώσει αύξηση...
Εργαζόμενοι : "Ωραία, πες του πότε θα την πάρουμε...¨"
Δεσποινίς Μαγγίνα : "They say that they don't want any money, just to see you happy...!"
Διοίκηση : "Skasila mou. Pes tous na tsakistoun na pane piso sti doulia tous..."
Δεσποινίς Μαγγίνα : "Λέει οτι θα το σκεφτεί και θα σας απαντήσει..."
Εργαζόμενοι : "Ευχαριστούμε κοπέλα μου. Ευτυχώς ήρθες και μπορούμε να συνεννοηθούμε!"
Διοίκηση : "Bravo. Ise idia o babas sou. Tous doulevis olous mia xara !"

You Might Also Like

0 σχόλια