ΚΑΠΟΤΟ-ΛΟΓΙΑ

By Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2007

Μια και πιαστήκαμε με το προηγούμενο post, είπαμε να εντρυφήσουμε λίγο στο ζήτημα, περιδιαβαίνοντας τους σκοτεινούς διαδρόμους του Internet. Περί καπότας ο λόγος, προφυλακτικού αν προτιμάτε (όπως και να το πείτε, το ίδιο είναι...). Πέρασε καιρός από τότε που ο βασιλιάς της Κρήτης Μίνωας χρησιμοποιούσε κύστη κατσίκας για προφυλακτικό. Ο σύγχρονος εφευρέτης τους πάντως, θεωρείται ο ιταλός χειρούργος Gabriel Fallopio (γύρω στο 1550).

Ψάχνοντας λοιπόν στο Internet βρίσκουυμε λοιπόν το Βασιληά της καπότας (Le roi de la capote) ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο πρύτανης επί του θέματος. Ανακαλύπτουμε λοιπόν (καλά, μερικά τα ξέραμε κιόλας από πριν, τσ...τσ...τσ...) οτι υπάρχουν πράματα και θάματα...!
- Από τα γνωστά πια είναι τα δονούμενα, με το γνωστό δαχτυλίδι (σε 9 διαφορετικούς τύπους!).

.
.
- Αυτά με τις γεύσεις επίσης δεν είναι καινούρια. Ιδιαίτερα πετυχημένη η γεύση σοκολάτας (δε δοκίμασα βέβαια...)- Τα χρωματιστά και αυτά με υφή αποτελούν προϊστορία πλέον.
-Τα XXL φαντάζομαι οτι μας αφορούν όλους :)
- Για τις γυναίκες υπάρχουν τα γυναικεία προφυλακτικά (βλ. φωτό).
-Τα προφυλακτικά μετά μουσικής τα ξέρατε;...Ψεύτες...Πρόκειται για προφυλακτικά που πωλούνται μαζί με CD ανάλογης ατμοσφαιρικής μουσικής !
.
.
-Τα φωσφορίζοντα πάλι; Δείτε και μόνοι σας... "Εσύ είσαι Μπάμπη, ή μήπως είναι το ρολόι;"
.
-Ιδού και κάμποσα περίεργα γενικώς...
Επειδή πάντως δε σας εμπιστεύομαι καθόλου μα καθόλου, να τι χρειάζεστε ...μετά !


-Κι ένα καπέλο σε μορφή προφυλακτικού, για όσους έχουν το μυαλό τους συνεχώς στο σεξ ή για όσους μοιάζει η κεφάλα τους με λούτσο!You Might Also Like

0 σχόλια