Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά...;

By Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2008

Κι ενώ ο φίλτατος Πασχάλης χόρτασε παραμύθι ολόκληρη την κατινοελλάδα, κοπτόμενος οτι δεν είναι δικό του το παιδί, τώρα με το ύφος του "σιγά μωρέ, και τι έγινε δηλαδή" σουλατσάρει και γλεντάει, κεφαλαιοποιώντας τη νέα ώθηση που δίνει στην καριέρα του η επικοινωνιακή εμβέλεια του θέματος που δημιουργήθηκε.


Και οι άλλοι πάνε να μας πείσουν ότι για τόσο (και λιγότερο) πήγε να αυτοκτονήσει ο πρώην γ.γ. του υπουργείου πολιτισμού. Ρε σεις, τα πιστεύετε οι ίδιοι και τα πουλάτε και στους άλλους; Τη στιγμή που ο Ζαχόπουλος ζητούσε ξένες αγκαλιές για να ξεπεράσει το τραύμα από την εγκατάλειψη από τον κηδεμόνα του (Καραμανλής), χωρίς αποτέλεσμα βέβαια, γιατί ως γνωστόν, τίποτα δεν υποκαθιστά τους (πολιτικούς) γονείς, άλλοι τεκνοποιούσαν μάγκικα και πουλούσαν και μούρη.

Μήπως όμως μια πιο ενδελεχής έρευνα για το ποιοί πολιτικοί (και δη υπουργοί και υφυπουργοί) έχουν σχέση με τις γραμματείς τους θα μας οδηγούσε σε αποκαλύψεις τεράστιας εμβέλειας; Γιατί καμιά δεκαριά εντελώς πρωτοκλασάτους έχω ήδη εδώ στα χείλη...

You Might Also Like

0 σχόλια