ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ-ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ...ΚΑΚΟΥ!

By Δευτέρα, Ιανουαρίου 14, 2008

Αντιγράφουμε απο τη σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


"Συνεργασία ζητάει ο Μπουτάρης
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εκκληση σε κόμματα και παρατάξεις για συνεργασία στις δημοτικές εκλογές του 2010, για ν' αλλάξει η διοίκηση του Δήμου, απηύθυνε ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» Γιάννης Μπουτάρης. «Φτάνει πια αυτή η φαρσοκωμωδία που λέγεται δημοτικό συμβούλιο, με τη λογική που έχει και με την αντίληψη της κρατούσας διοίκησης. Η διοίκηση του Δήμου πρέπει να αλλάξει και η αλλαγή αυτή θα γίνει πολεμώντας με κάθε τρόπο», δήλωσε κατά τη χθεσινή παρουσίαση του απολογισμού δράσης της παράταξης το 2007. Ο ίδιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και το 2010, «εφόσον δεν υπάρξει καλύτερη λύση», όπως επισήμανε.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 14/01/2008"

Μα, κύριε Μπουτάρη, είναι ωραία να ζεις σε μια πόλη χωρίς μέλλον, τριτοκοσμική, χωρίς υποδομές, χωρίς όραμα, χωρίς αισθητική, χωρίς πλούτο, χωρίς περιβάλλον, χωρίς κουλτούρα, χωρίς παιδεία, χωρίς ισχύ, χωρίς ποιότητα.
Η αυτού εξοχότης δήμαρχος Θεσσαλονικέων Βασίλης Παπαγεωργόπουλος πάλεψε πολλά χρόνια μέχρι να φέρει τη Θεσσαλονίκη σ'αυτό το στάδιο. Αυτός και οι άνθρωποί του έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν μια συνέχεια στο τέλμα, ώστε να μην υπάρξουν κλυδωνισμοί και διαταραχθεί η ραστώνη της επαρχίας που εμφύσησαν στην πόλη!

Και έρχεστε εσείς και θέλετε να τα αλλάξετε όλα αυτά. Γιατί; Τι σας φταίει; Γιατί αντιτίθεστε στο κοινό αίσθημα που θέλει κι άλλο Παπαγεωργόπουλο; Γιατί θέλετε να καταδικάσετε την πόλη σε αλλαγή πορείας, έστω κι αν είναι για το καλύτερο; Η Θεσσαλονίκη δε θέλει κάτι καλύτερο. Το καλύτερο είναι εχθρός του ...κακού!

You Might Also Like

0 σχόλια