ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ;

By Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2008

Τι κρύβεται πίσω από το πέρασμα στην Ινδία του πρωθυπουργού; Γιατί όλοι όσοι βρίσκονται στην αιχμή της επικαιρότητας φεύγουν με τόσο μακρινό προορισμό; Τι σπουδαίο έχει να κάνει εκεί ο Κώστας Καραμανλής;
Έ λοιπόν, ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων. Ο Καραμανλής επισκέπτεται την Ινδία για να συζητήσει το πρόβλημα των λαθρομεταναστών από τη χώρα αυτή προς την Ελλάδα!
Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Μαγγίνα ο πρωθυπουργός το έφερε βαρέως που κάποιοι ινδοί λαθρομετανάστες του χάλασαν το χουζούρι. Έτσι ορκίστηκε οτι με την πρώτη ευκαιρία θα κατέβαινε να τα πει ένα χεράκι με την κυβέρνηση της Ινδίας, για να σταματήσει κάθε μελλοντική εισροή ινδών μεταναστών στη χώρα μας.
Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ινδία ο Καραμανλής θα επισκεφτεί το μεγάλο δάσκαλο Bharata MUGHAMARA, ο οποίος θα του διδάξει την απόλυτη σιωπή! Πληροφορίες οτι ο έλληνας πρωθυπουργός θα ασπαστεί το βουδισμό θεωρούνται απόλυτα ανακριβείς, γιατί, ως γνωστόν, οι βουδιστές δεν τρώνε καθόλου βοδινό κρέας...
Ο Καραμανλής εκ χαρακτήρος πηγαίνει στη ρίζα του προβλήματος. Με τον ίδιο τρόπο όπως αποφάσισε να σταματήσει τις ...εισαγωγές ινδών μεταναστών, αποφάσισε να βάλει στη θέση του Ζαχόπουλου έναν Ηλεκτρολόγο-Μηχανολόγο που δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτισμό, να στείλει στο σπίτι του τον Ανδριανό και να βάλει στη θέση του έναν οικοδόμο (και ποτέ ξανά ένα δημοσιογράφο) για να χτίσει καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ, να νομοθετήσει την απαγόρευση της πρόσληψης γυναικών στο υπουργείο Πολιτισμού ώστε να μην έχουν πειρασμούς μπροστά τους οι υπουργοί και γενικοί γραμματείς και άλλα παρόμοια ριζοσπαστικά μέτρα, ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

You Might Also Like

3 σχόλια