Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΑΕΙ!

By Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2008

Εκλογές μόλις έγιναν οπότε από κει δεν είναι να περιμένεις τίποτα.

Δημοψηφίσματα δε γίνονται, τι είμαστε εδώ, σαν τους χαζο-ελβετούς να ρωτάμε συνέχεια τον κόσμο; Τότε τι τους θέλουμε τους βουλευτές τότε; Κάνουμε μίνι-δημοψηφίσματα!
Τα γκάλοπ είναι στημένα, Σε ρωτάνε ποιός είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Κώστας ή ο Γιώργος; Κι ενώ θες να πεις ο Λάκης, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή!
Τα κανάλια δε βγάζουν πια προβλήματα στον αέρα! Παίρνεις στο τηλέφωνο 901-ΧΧΧΧΧΧ για να κάνεις καταγγελία και πέφτει η γραμμή μετά απο 20 λεπτά χωρίς να βγεις στον αέρα! Άσε που σου έρχεται και ένας λογαριασμός κουδούνι!
Λες θα μποϋκοτάρω αυτό, εκείνο, το άλλο ... κανένα αποτέλεσμα. Μερικοί, μόλις λες να κάνεις καμιά αποχή από κάτι-το ηλεκτρικό ας πούμε- αυτοί ανάβουν όλα τα ηλεκτρικά του σπιτιού, για να να αντισταθμίσουντη δική σου αποχή!
Τα blogs, α τα blogs! Εκεί γίνεται ...το σιδηρούν παραπέτασμα! Πας να καταγγείλεις τίποτα και το παρουσιάζουν σα να γίνεται συνομωσία CIA μαζί με εξωγήινους και Κόκκαλη! Αυτοί φταίνε για τα σκουπίδια μπροστά στο σπίτι σου!
Οι δημοσιογράφοι! Εκεί πάλι ...πονάει! Έχει και επαγγελματίες, αλλά οι πολλοί είναι βρε παιδί μου...γραφιάδες, αντιγραφείς, ταλαίπωροι... Παραδομένοι στην εξουσία για μια δουλιά...

Αυτά και πολύ περισσότερο κάνουν τον κόσμο να ΒΡΑΖΕΙ! Και το καζάνι δεν έχει βαλβίδα διαφυγής! Καθόλου πιά! Ενδέχεται να σκάσει, χωρίς βέβαια αναμενόμενα θεαματικά αποτελέσματα, αλλά θα κάνει μεγάλο μπαμ...

You Might Also Like

0 σχόλια