Ο ΚΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ;

By Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2008

Οι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ του χτες έγιναν οι ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ του σήμερα.

ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ. Έτσι δεν ονόμαζαν τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ όταν ιδρύθηκε η συγκεκριμένη υπηρεσία; Ήταν ένα σώμα επίλεκτων, για ειδικούς οικονομικούς ελέγχους, που θα βοηθούσε να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της διαφθοράς των εφοριακών, φαινόμενο που είχε καταλήξει να γίνει μάστιγα πραγματική για τις επιχειρήσεις και τροχοπέδη για την ανάπτυξη της οικονομίας.

Κάποια χρόνια αργότερα, ο ίδιος ο επικεφαλής του σώματος καταγγέλεται δημόσια για προσπάθεια συγκάλυψης υπόθεσης με στόχο το προσωπικό του όφελος! Κι επειδή ο σοφός λαός λέει οτι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, δικαιούμαστε να πιστεύουμε οτι και κάτω από αυτόν πρέπει να γίνονται τα μύρια όσα...
Για να μη μιλήσουμε για τον ιδιαίτερο ζήλο που επιδεικνύει ο συγκεκριμένος κατά ενός και μόνον προσώπου, αυτού του Θέμου Αναστασιάδη. Δηλαδή, από όλες τις ρεμούλες που γίνονται στην Ελλάδα καθημερινά, η πιθανή ρεμούλα του Θέμου είναι η μεγαλύτερη; Προφανώς όχι. Απλά, ο Κλαδάς βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ο στόχος του είναι να βρει στοιχεία για να σπιλωθεί και να ενοχοποιηθεί ο Αναστασιάδης, να εκβιαστεί και τελικά να συμβιβαστεί με τη γραμμή της κυβέρνησης ή να φύγει... Γιατί το ΘΕΜΑ ενοχλεί...
Για να το επιτύχει αυτό ο Κλαδάς, εκτός από το να χρησιμοποιεί αφειδώς την ΚΥΠ, αφήνει να διαρρεύσουν διάφορα από το σώμα που διοικεί, πάντα εκτελώντας εντολές από αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα πως μια πληροφορία που σπιλώνει κάνει ζημιά δια παντός, ενώ δέκα διαψεύσεις δε σβήνουν τη ρετσινιά. Και σα να μην έφτανε αυτό, στον Κλαδά ανέθεσε ο Αλογοσκούφης την επίβλεψη ένορκης διοικητικής εξέτασης για τις διαρροές (ΕΔΕ)! Δηλαδή, ανέθεσε ΕΔΕ για διαρροές σε αυτόν που τις υποκινεί!

Ο Σπύρος Κλαδάς είναι ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ. Σε επίπεδο επιχειρηματικό φυσικά. Είναι αυτός που, με όχημα την ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) ανέλαβε να βρει στοιχεία που να ενοχοποιούν το Θέμο και να τα παραδώσει σε αυτούς που του ανέθεσαν αυτή τη δουλιά.
Πρέπει να σας πω ποιοί είναι αυτοί; Ο Κλαδάς θα πέσει μόνο αφού έχει τελειώσει τη "δουλιά". Γιατί είναι "επαγγελματίας".

You Might Also Like

1 σχόλια