Α-ΝΑΠΑΥΣΗ! Α-ΠΕΡΓΙΑ!

By Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2008

Αααχ, απεργία επιτέλους! Να ξεκουραστεί λίγο και ...ο Τσίπρας!


Άσε που, πιο αποτελεσματικό θα ήταν να δουλεύαμε όλοι. Αυτό θα ήταν μια αλλαγή, μια ρήξη τέλος πάντων...

Η εξεταστική πάει άπατη, όντας απάτη. Πάντως, μεταξύ μας, ο Παυλόπουλος ήταν ιδιαζόντως γλοιώδης στη Βουλή...

Ηλικιακός ρατσισμός λέγεται όταν κάποιος αμφισβητεί τον Τσίπρα λόγω του νεαρού της ηλικίας του! Όταν τον αμφισβητεί για το ζελ του πως λέγεται, Ζελικός ρατσισμός;

Άσε που μειώθηκε και η ανεργία, στο 7,6%! Το ακούσατε τεμπέληδες; Δουλεύετε λοιπόν...!

Μπορεί λεφτά να μην έχουμε, έχουμε όμως ισχυρό νόμισμα! Λίγο τό'χεις;

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Κούγιας για τη διαμάχη του με τη γυναίκα του. Αύριο στο πρες ρουμ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Απέρριψαν οι ΗΠΑ την έκκληση της Ρωσία με στόχο την απαγόρευση των όπλων στο διάστημα, εκτιμώντας ότι θα είναι αδύνατο να εξασφαλιστεί η τήρησή της. Φαίνεται τους άρεσε ο ...πόλεμος των άστρων!

Ο βιασμός μιας 15χρονης μαθήτριας στην Ιαπωνία από αμερικανό πεζοναύτη ξαναβάζει επί τάπητος την παρουσία 50.000 αμερικανών στρατιωτών στη χώρα, από την εποχή του 2ου παγκοσμίου πολέμου μέχρι σήμερα...

Κι ενώ ο Ομπάμα-Sweet Home Alabama κερδίζει Πολιτείες και εκλέκτορες, η Χίλαρυ απολύει ανθρώπους της. Ο επόμενος πάντως για απόλυση είναι ο Μπιλ Κλίντον!

44,6 δις δολλάρια τα βρήκε λίγα η Yahoo και αρνήθηκε της προσφορά εξαγοράς της Microsoft. Ρε Μπιλ, αν σου περισσεύουν, δώστα σε μας που με τόσα χρήματα λύνουμε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας!

You Might Also Like

0 σχόλια