ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD!!

By Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2008

Είδα σε διάφορα blogs τη διαμαρτυρία bloggers για την πιθανότητα εμφάνισης του DVD του Ζαχόπουλου στο Internet, με τίτλο

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD - ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

και θέλω να δηλώσω οτι διαφωνώ με αυτή την πρωτοβουλία!

Τι θα πει δε θέλω να δω το DVD; Αφού το είδαν οι Κυπατζήδες, οι μπάτσοι, κάτι δικηγόροι, οι Μαξιμιλιανοί (οι του Μαξίμου ντε!), και καμιά χιλιάδα άλλοι ακόμα, εγώ να μην το δω; Το γέλιο είναι αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης και δεν πρέπει κανείς να μας το στερεί. Όλοι οι προαναφερθέντες δηλαδή γιατί να το έχουν δει, να έχουν σκάσει από το γέλιο, να έχουν ξεσαλώσει κάνοντας rewind πάνω σε ατάκες και μεις στην απέξω;

Το βίντεο δεν περιέχει προσωπικές στιγμές. Κι αν περιέχει κάποιες, ας τις κόψουν! Όμως τις άλλες, αυτές που ένας παντοδύναμος γενικός γραμματέας του υπουργείου πολιτισμού (εν ενεργεία παρακαλώ), εκστασιασμένος από τα βέλη του έρωτα (ή έστω του πόθου) αφήνεται να βιντεοσκοπηθεί από το θύμα του, τη γραμματέα του, ενώ "κελαηδάει" περί διαφόρων, ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ!

Διότι, άλλο να λες σαχλίτσες στη γκόμενα, τύπου "τι σου κάνω μωρό μου...", και άλλο να αποκαλείς ...gay τον πρωθυπουργό! Από το ένα στο άλλο έχει διαφορά! Επειδή το DVD δεν περιέχει εκφράσεις του τύπου σαχλίτσες, δεν ανέχομαι να μείνω μπουκάλα! Ειδικά επειδή ο ομιλών (ή μάλλον ο ...κελαηδών) ήταν προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού και της γυναίκας του!

Έτσι λοιπόν, δε θέλω να παραβιάσω κανένα ανθρώπινο δικαίωμα, δε με νοιάζει το DVD, αλλά οι ηχητικές παρεμβάσεις ενός κρατικού λειτουργού για φίλους του με ενδιαφέρει και κυρίως μου χρειάζεται. Γιατί, ως γνωστόν, οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις έγιναν μετά από ένα λάθος!!

You Might Also Like

4 σχόλια