ΒΡΩΜΟΑΠΕΡΓΕ, ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΟ ΝΥΧΙ!

By Πέμπτη, Μαρτίου 13, 2008

Πρέπει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία να ζητήσει συγνώμη από τους αστυνομικούς! Αυτό που συνέβη με τους απεργούς των ΟΤΑ που πέταξαν σκουπίδια πάνω σε φιλήσυχους αστυνομικούς, που έτυχε να βρίσκονται στον ίδιο χώρο και απλά παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα, είναι ανεπίτρεπτο!

Διότι μπορεί να πετούν δακρυγόνα σε διαδηλωτές, να σπάνε στο ξύλο φοιτητές χτυπώντας τους σε ζαρτνινιέρες, να σέρνουν γυναίκες διαδηλώτριες από τα μαλιά, όμως, κατά βάθος, οι αστυνομικοί είναι πολύ τρυφερές ψυχές! Όλα τα παραπάνω τα κάνουν με βαριά καρδιά! Στην πραγματικότητα θα προτιμούσαν να τρέχουν στο πάρκο κυνηγώντας ...πεταλούδες! Όμως οι συγκυρίες της ζωής τους ανάγκασαν να κάνουν τη δουλιά που κάνουν, με τον τρόπο που την κάνουν!

Γι'αυτό πληγώθηκαν πολύ όταν οι διαδηλωτές τους πέταξαν σκουπίδια. Μερικοί μάλιστα έκλαψαν! Άλλοι πάλι δε μίλησαν, όμως βαθιά μέσα τους πονούσαν! Η αθώα ψυχή τους γύρευε απεγνωσμένα το γιατί... Ένιωσαν και οι ίδιοι σκουπίδια, χειρότερα από αυτά που τους πετούσαν οι απεργοί!
Η εγκληματική ενέργεια-που ανέλαβε να εξιχνιάσει η αδέκαστη και πανταχού παρούσα, ειδικά όπου δεν τη χρειάζεται κανείς, ελληνική δικαιοσύνη- θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των σωμάτων ασφαλείας πολύ αργότερα από όταν θα φύγει η μυρωδιά των σκουπιδιών από τις στολές τους...

You Might Also Like

4 σχόλια