ΜΟΜΦΗ; ΤΙ ΒΑΡΕΤΟ!

By Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2008

Αναρωτιούνται όλοι γιατί ο έλληνας πρωθυπουργός δεν εμφανίζεται στη Βουλή για να υπερασπιστεί την κυβέρνησή του, ως οφείλει, ενάντι στην πρόταση μομφής που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση.
Οι ενδελεχείς αναλύσεις των πολιτικών αναλυτών φώτισαν όλες τις πλευρές του θέματος, αναφερόμενες στα επικοινωνιακά οφέλη του Κώστα Καραμανλή από το να μην εκτίθεται στην κριτική, στα μηνύματα που περνά στο κόμμα του με τη σθεναρή του στάση κλπ.
Παρόλα αυτά, κανείς δεν ξεδιάλυνε το γρίφο: γιατί ο Καραμανλής δεν πηγαίνει στη Βουλή, παρά μόνο την τελευταία στιγμή;
Λοιπόν, ο Κώστας Καραμανλής δεν πηγαίνει στη Βουλή, ακόμα και αν τον συμφέρει να παρευρεθεί, για τον εξης απλό λόγο: ο πρωθυπουργός ΒΑΡΙΕΤΑΙ! Ε λοιπόν, ναι! Βαριέται αφόρητα! Ζει μέσα σε μια συνεχή βαρεμάρα!


Και δε βαριέται χωρίς λόγο... Πρώτα-πρώτα, έγινε πρωθυπουργός για να κάαααααθεται, όχι να τρέχει από δω και από κει... Ακολούθως, η πικρή αλήθεια είναι οτι αυτός έπρεπε να είναι πρόεδρος του ...Παναθηναϊκού! Επειδή όμως ο Βαρδινογιάννης πάτησε πόδι γιατί δεν ήθελε να αποχωρήσει ακόμα, τον έκανε πρωθυπουργό. Έτσι, τώρα χρειάζεται να τρέχει στη Βουλή, και στη Ρωσία και όπου αλλού τον καλεί το ...καθήκον!
Ομως αυτός δεν τα παρατάει έτσι έυκολα...Έβαλε τον κολλητό του, το Βγενόπουλο να μπει στον Παναθηναϊκό και να κάνει ό,τι έκανε στον ΟΤΕ, να βγάλει δηλαδή το Βαρδινογιάννη από εκεί. Βγενόπουλος, The Cleaner! Έτσι, ο Καραμανλής θα πάρει τη θέση που ονειρεύεται, και θα παρατήσει τις κουραστικές υποχρεώσεις της πρωθυπουργίας που τόσο, μα τόσο.. βαριέται!

You Might Also Like

0 σχόλια