ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

By Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2008

Τω καιρώ εκείνω, ψηφίστηκε σήμερα, άνευ φανών και λαμπάδων-καθώς τελείωσε η απεργία της ΔΕΗ-το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Οι έντονες κινητοποιήσεις εναντίον του νομοσχεδίου κατέληξαν σε μία-όλη κι όλη-ταλαίπωρη απεργία των εργαζομένων στην Τράπεζα της Ελλάδος... Άντε, και μία αποχή των δικηγόρων.

Οι φερόμενοι ως αντάρτες της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν τα όπλα τους, περίστροφα και καλάσνικωφ, και αποσύρθηκαν στα κονάκια τους, με την ουρά στα σκέλια, καθώς η επανάσταση ...τελείωσε!
Ο άλτης Κουκοδήμος μετράει αντίστροφα για την πλήρη και θριαμβευτική του επανένταξη στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, καθώς επιδεικνύει άψογη διαγωγή και συνήθως όσοι το κάνουν αυτό παίρνουν χάρη!

Το ΠΑΣΟΚ πολύ χαίρεται που η Ν.Δ. ψήφισε τελικά το νομοσχέδιο της ντροπής, κι έτσι δε θα χρειαστεί να το ψηφίσει αυτό... Έκανε και την πρόταση μομφής και χαίρεται με την ψευδαίσθηση οτι υπάρχει!
Ο Αλαβάνος χαλάστηκε λίγο που η μεγαλοφυής του ιδέα για δημοψήφισμα δε θα έχει συνομιλητές-θα είναι όλοι στο Βουκουρέστι-ωστόσο κέρδισε πόντους κι αυτό του φτάνει...
Ο Καρατζαφέρης δήλωσε παρών, ενθυμούμενος τις ημέρες του σχολαρχείου.
Το ΚΚΕ πάλι "τα ίδια Παντελάκη μου...", με τη διαφορά οτι τώρα ο εχθρός έχει όνομα και λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.

Και επλανήθησαν άπαντες πλάνην οικτράν, και εψηφίσθη το νομοσχέδιο ως έχει, άνευ περαιτέρω αντιδράσεων εκ των συνδικάτων και λοιπών ενδιαφερομένων. Και δια της ψηφίσεως επροκλήθη πείνα εις τον λαόν του Θεού και επραγματώθησαν οι επτά πληγές του Φαραώ και είπον οι έλληνες τον Δεσπότην Παναγιώτην...

You Might Also Like

0 σχόλια