ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ!

By Τρίτη, Απριλίου 08, 2008

Ενόψει του διαφαινόμενου αποκλεισμού της εθνικής ομάδας Άρσης Βαρών από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και αποτελεσματικά, συγκροτώντας νέα ομάδα η οποία θα αντικαταστήσει τους αρσιβαρίστες που κατηγορούνται για ντόπινγκ. Η σύνθεση της νέας ομάδας, αλλά και του νέου τεχνικού team θα δοθεί αύριο στη δημοσιότητα, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές μας πληροφορίες η σύνθεση θα είναι η εξής:

Προπονητής της ομάδας Άρσης Βαρών, μετά την παραίτηση του Χρήστου Ιακώβου αναλαμβάνει ο Κώστας Καραμανλής. Βοηθός του ο Τέλης Τραγάκης.

Την ομάδα των αθλητών θα απαρτίζουν οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Θεόδωρος Πάγκαλος, Μιλτιάδης Έβερτ, Έλσα Παπαδημητρίου, Γιώργος Καρατζαφέρης, Αλέκα Παπαρήγα, Πάνος Καμένος, Ντόρα Μπακογιάννη, Χάρης Καστανίδης, Λιάνα Κανέλλη και Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Ο νέος προπονητής, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του έσπευσε να παραγγείλει νέα, υγιεινά συμπληρώματα διατροφής στου Μπαϊρακτάρη. Ήδη ξεκίνησε η εκγύμναση των αθλητών με ασκήσεις σε PLAYSTATION, και έχουν κιόλας συνηθίσει την κραυγή εμψύχωσης του έλληνα προπονητή "ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΡΟ".
Στην ομάδα προστέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος έχει το ρόλο σε περίπτωση που οι αθλητές μας βρεθούν ντοπαρισμένοι να ...κάνει τον κινέζο!
Οι 11 αθλητές που αποπέμφθηκαν από την εθνική ομάδα, θα συμμετάσχουν στη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν τιμωρείται ποτέ κανείς για ντοπάρισμα...

Η αναμενόμενη απόφαση της κυβέρνησης για τη δημιουργία νέας εθνικής ομάδας με μέλη του κοινοβουλίου ξεσήκωσε θύελλα θετικών σχολίων, καθώς, προς στιγμήν, υπήρξε η σκέψη να συμπληρωθεί η εθνική ομάδα με φιλιπιννέζους οικιακούς βοηθούς, αφού είναι οι μόνοι στη χώρα που σηκώνουν βάρη. Ωστόσο, επικράτησε η φωνή της λογικής που επέβαλε την επιλογή βουλευτών, καθώς είναι αναμφισβήτητα οι πιο ξεκούραστοι και καλοταϊσμένοι έλληνες! Επιπλέον προτιμήθηκαν οι βουλευτές ως πιο πιθανό να κερδίχουν μετάλλια, γιατί, ως γνωστόν, οι βουλευτές μόλις δουν ΧΡΥΣΟ ...τρέχουν!

You Might Also Like

0 σχόλια