ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΤΟ...

By Παρασκευή, Απριλίου 04, 2008

Ακυρώνεται η μη πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και η χώρα μπαίνει πανηγυρικά και αναδρομικά στη Συμμαχία από την 1η Ιανουαρίου 2008! Ο έλληνας πρωθυπουργός βρέθηκε ντοπαρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών!
Πλέον, μετά την κατάθεση βέτο από τον Κώστα Καραμανλή στο ΝΑΤΟ, μπορούμε να είμαστε σίγουροι: ο πρωθυπουργός είναι ...ενεργητικός.
Από την άλλη, πέρασε η μπόρα, μας έμεινε όμως η ...Ντόρα. Αυτή είναι και η εκδίκηση των σκοπιανών.
Πικραμένοι εμφανίζονται οι σκοπιανοί μετά τη μη πρόσκλησή τους από το ΝΑΤΟ. Πως κάνουν έτσι... Σιγά το πάρτυ! Αφού κι εμείς πολλές φορές λέμε να μην πάμε, αλλά πηγαίνουμε από υποχρέωση...
Πάντως, ο Κώστας πολύ το κοκορεύεται το χθεσινό βέτο. Αφού πήρε 5 πόντους! Σε ...φάρδος...
Είναι ψευδή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν οτι η Ντόρα, μετά την κατάθεση του ελληνικού βέτο πήρε τηλέφωνο την Κοντολίζα για να την κατευνάσει. Στο μπαμπά της τηλεφωνούσε, αλλά βγήκε στη γραμμή η ...Κοντολίζα!
Ο Μπους τώρα, είναι αποφασιμένος να κατευνάσει τους σκοπιανούς. Αφού έφτιαξε κι έναν πολιτιστικό σύλλογο, τον ονόμασε ΝΑΤΟ και τους έκανε μέλη!
Ευτυχώς που ο Σαρκοζύ αισθάνεται έλληνας! Φαντάζεστε να παρουσίαζε κανένα σώου στη γαλλική τηλεόραση, τύπου STAR ACADEMY;
Ο Σαρκο... ΖΕΙ! (Καλά λένε οτι ο γάμος τον ηρεμεί τον άνθρωπο)!
Τελικά, ο Σαρκο πήρε το παιχνίδι επάνω του. Ποιός είναι, ο Ριβάλντο;
Πάντως το ΝΑΤΟ, για Συμμαχία, δεν είναι και πολύ ήρεμη... Ο καθένας μάχεται μόνος του!

You Might Also Like

1 σχόλια