ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

By Κυριακή, Απριλίου 06, 2008

Σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής οικονομίας και οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης υπέβαλε την παραίτησή του και τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Η παραίτηση του κ. Αλογοσκούφη οφείλεται στον αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε ο Ο.Ο.Σ.Α. μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όπου, κατόπιν ελέγχου αντιντόπινγκ βρέθηκαν 11 εκατομμύρια έλληνες πολίτες να είναι ντοπαρισμένοι!

Τις υποψίες του Ο.Ο.Σ.Α. κίνησε το γεγονός οτι, παρά τις τραγικές οικονομικές συνθήκες διαβίωσης των ελλήνων πολιτών, αυτοί είχαν τη δύναμη και τη διάθεση να ασχολούνται με θέματα όπως η ονομασία του γειτονικού τους κράτους των Σκοπίων ή ο διαγωνισμός της EUROVISION...

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος που έγινε μέσω ελβετικού εργαστηρίου, απέδειξε το γεγονός του ντοπαρίσματος των ελλήνων πολιτών, με μια ουσία η οποία τους παρέχει πλήρη ανοσία σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους! Έτσι εξηγείται η απίστευτη ικανότητά τους να αψηφούν την πείνα και τις στερήσεις!

Μετά την αποκάλυψη του ντοπαρίσματος η Ελλάδα κινδυνεύει να μη συμμετάσχει στο διαγωνισμό της EUROVISION, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή της χώρας μας και στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss UNIVERSE!

You Might Also Like

0 σχόλια