ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΔΑΝ ΤΟ DVD ΣΤΟ MEGA!

By Παρασκευή, Μαΐου 23, 2008

Πάνε οι όρκοι, πάνε οι διαβεβαιώσεις, πάνε οι ομόθυμες καταδίκες των κίβδηλων κατήγορων που επέμεναν οτι στο MEGA είχαν δει το DVD της Τσέκου.

Τελικά, όντως είχαν δει το DVD στο MEGA!

Και για δες τώρα που βγαίνει αληθινός ο Καμπουράκης. Δηλαδή ο Καμπουράκης της προ Χίου εποχής, αυτός που έλεγε οτι το είχαν δει το DVD! Γιατί ο Καμπουράκης της άλλης εποχής έλεγε το αντίθετο!
Kαι επειδή η τσίπα είναι σπάνιο έδεσμα στη Μπανανία που ζούμε, κανείς δε θα βγει να πει "εντάξει, συγνώμη, σας λέγαμε ψέματα, σας δουλεύαμε τέλος πάντων"!

Άντε τώρα, που ξεχάστηκε το θέμα, να γίνουν πάλι αναγωγές: αν το είχαν δει στο MEGA, θα μπορούσαν να το κοπιάρουν και στο MEGA! Επομένως, θα μπορούσαν να το δώσουν αυτοί στην κυβέρνηση και όχι ο Θέμος!
Με την κρίση στο ΘΕΜΑ όμως ποιός επωφελήθηκε; Ο Μπόμπολας, που αγόρασε το ΘΕΜΑ. Ο Μπόμπολας όμως είναι και στο MEGA! Μήπως λοιπόν η κρίση ήταν στημένη; Και ποιός ήταν ο ρόλος του Μάκη; Ήξερε και έπαιξε το παιχνίδι; Ή μήπως πιάστηκε κορόιδο;

Όσο για τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης, απολαμβάνει την ιδιωτικότητά του εν πλήρη ηρεμία, χωρίς οχλήσεις από ΜΜΕ (δεν είναι περίεργο;). Η δε Τσέκου στη φυλακή περνάει μέρες περισυλλογής και αυτοσυγκέντρωσης. Πολύ δούλεμα έπεσε στην υπόθεση αυτή.

You Might Also Like

2 σχόλια