ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!

By Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2008

(Παρα)οικονομίας το ανάγνωσμα
[][][] "Μην καλλιεργείτε προσδοκίες", δήλωσε ο υπουργός εθνικής (παρα)οικονομίας Γιώργος Κλωτσοσκούφης, αναφερόμενος στα μέτρα για τους οικονομικά ασθενέστερους... Τι να καλλιεργούμε δηλαδή, Γιώργο μου; Αγκινάρες; Μήπως να σπέρναμε καμιά τράπεζα; Μάθαμε οτι οι καλλιεργητές τραπεζών παίρνουν τρελλές επιδοτήσεις!
[][][] Το να ακούς τον Κλωτσοσκούφη να μιλάει για αύξηση των δημοσίων επενδύσεων, είναι σα να ακούς την Αλέκα Παπαρήγα να μιλάει για το ...Σάκη Ρουβά! Ά ρε Γιωργάρα, τι αναγκάζεται κανείς να κάνει στη ζωή του! Σε λίγο θα αναγκαστείς να εξυμνείς τα αγαθά του σοσιαλισμού! Και μάλιστα, θα το κάνεις και θα πεις κι ένα τραγούδι!

Τροπάριο της Κασσιανής (εμπρός στο δρόμο πολυ χάραξε η ...Στέλλα!)
[][][] Μετά το γράμμα της εθνικής αοιδού Στέλλας Μπεζαντάκου στον πρωθυπουργό, πολλοί ζήλεψαν τη δόξα της και ακολουθούν τον ίδιο δρόμο! Επιστολές στέρνει ο Εφραίμ στους πολιτικούς, ενημερωτικές επιστολές το Άγιο Όρος στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, και πάει λέγοντας...
[][][] Το γράμμα δε του Εφραίμ είναι όλα τα λεφτά! Καταδικάζει τη δημοσιοποίηση του αποτελέσματος της δίκης που δικαίωνε το δημόσιο, γιατί παραβιάζεται, λέει, η μυστικότητα της δίκης!!!
[][][] Πάντως, τώρα κατάλαβα την ουσία του ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ, το οποίο έγινε τελικά πράξη κατά τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ο Καραμανλής εννούσε ΚΡΥΦΑ και ΑΘΟΡΥΒΑ, μην τυχόν και του πάρει κανείς χαμπάρι να κλέβουν... Γιατί, στην ουσία, έβαλαν χέρι στο ...παγκάρι!
[][][] Πολλές επιστολές βρε παιδάκι μου... E-mail δεν έχουν εκεί στο Άγιο Όρος; Ή μήπως φοβούνται τις (υπο)κλοπές;
[][][] Από το Όρος των Ελαιών, στο (Άγιο) Όρος του ...λαδώματος!
.
Χρηματιστηρίου (της αφραγκίας) το ανάγνωσμα
[][][] Τη μιά μέρα 9% κάτω, την άλλη μέρα 10% επάνω, το χρηματιστήριο κάνει κούνια-μπέλα. Και μεις ζαλιζόμαστε...
[][][] Οποιαδήποτε διακύμανση άνω του 1% μέσα σε μια ημέρα πρέπει να θεωρείται ύποπτη, σε οποιοδήποτε χρηματιστήριο κι αν συμβεί... Φανταστείτε πόσο ύποπτες είναι οι διακυμάνσεις που βλέπουμε τις ημέρες αυτές...
[][][] Κι ενώ οι μετοχές έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν, οι μόνες που πέφτουν είναι αυτές του Καραμανλή! Αγοράστε, θα ξανανέβει, έστω και για λίγο...

Ολυμπιακής ευχέλαιο
[][][] Εργαζόμενοι τεχνικοί της Ολυμπιακής Αεροπορίας όρμησαν σε αεροπλάνο της AEGEAN στο οποίο θα επέβαινε ο υπουργός μεταφορών (μεταφορών χρήματος;) κ. Χατζηδάκης. Τι δουλιά είχε σε αεροπλάνο ιδιωτικού αερομεταφορέα και γιατί δεν προτίμησε αυτό της Ο.Α.; Τεστ έκανε ο υπουργός, να δεί το επίπεδο του ανταγωνισμού...!
[][][] Οι έλληνες πολιτικοί στηρίζουν τον εθνικό αερομεταφορέα και φροντίζουν να μην υπερφορτώνουν τα αεροπλάνα του με περιττό βάρος: το δικό τους!
[][][] Αντί να τον τρέχουμε τον Κωστάκη στο Κατάρ να ξεπουλάει το εθνικό μας βιός (την Ολυμπιακή βρε), δεν την πουλάμε την Ο.Α. σε Ισλανδούς; Έμαθα οτι είναι πιο φερέγγυοι από εμάς... Πάρτα Κώστα, και κάντα κομπόστα!

Τα λοιπά
[][][] Εδώ χειμώνας-εκεί χειμώνας, πού'ναι ο χειμώνας; Τελικά, ούτε ο χειμώνας δε μας θέλει...
[][][] Μπέιμπι, πάμε για σκι στην ...Τανζανία;
[][][] "Διαπραγματευόμαστε με μεγάλη σοβαρότητα για το Σκοπιανό", δηλώνει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί η ελληνική πλευρά. Τώρα, πόσο σοβαρό είναι να έχουμε γίνει οι απόλυτοι ΓΙΕΣΜΕΝ (ή μάλλον ΓΙΕΣΓΟΥΙΜΕΝ!) των αμερικανών, ένας θεός το ξέρει...
[][][] Και το σλόγκαν της ημέρας (φωτο)...

You Might Also Like

0 σχόλια