Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ...ΒΑΖΕΛΙΝΗ!

By Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2008

"Δεν υπάρχουν ιερά και απαραβίαστα κεκτημένα... Όταν δεν έχεις χρήματα, όταν χαλάει ο κόσμος, οι πάντες πρέπει να ετοιμαστούν".

Αν τα παραπάνω τα έλεγε ο οποιοσδήποτε, ας πούμε ο Γιάννης Γαλάτης ή έστω ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, δε θα σήμαιναν και τίποτα, ούτε θα ίδρωνε το αυτί κανενός.
Όταν όμως τα παραπάνω βγαίνουν από το στόμα του εθνικού επίτιμου, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τότε γίνονται χρησμοί, προάγγελοι κακών, ακόμα και κατάρες!
Όταν λοιπόν ο Μητσοτάκης καταπιάνεται με τα κεκτημένα, τα κεκτημένα τρέμουν! Γιατί, μπορεί να πάτησε τα ενενήντα ο επίτιμος, μπορεί να έχασε τα δόντια του, μπορεί να έχασε την ακοή του και ό,τι άλλο ακόμη, αλλά τη χαιρέκακη και αιμοβόρα του προσωπικότητα δεν την έχασε ούτε στο ελάχιστο! Και όταν μιλάει, δεν επιθυμεί να τον διαψεύδουν τα γεγονότα... Αν μη τι άλλο, τόσα χρόνια γκαντέμης, μια εμπειρία την απέκτησε, πως να το κάνουμε...

Ετοιμαστείτε λοιπόν για την άρση των "ιερών και απαραβίαστων κεκτημένων"! Ξεχάστε αυξήσεις στους μισθούς, ξεχάστε μονιμότητες, ξεχάστε πλαφόν στις τιμές, ξεχάστε εγγυήσεις, ξεχάστε συντάξεις, ξεχάστε δημόσιο και σταθερότητα, ξεχάστε ωράρια, ξεχάστε προστασία των εργαζομένων. Προμηθευτείτε βαζελίνες, πάρτε θέση και περιμένετε στωϊκά να γίνουν πράξη οι προφητείες του έλληνα Νοστράδαμου...

You Might Also Like

3 σχόλια