ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ...

By Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2008

28χρονος, πατέρας παιδιού δύο ετών συνελήφθη πριν από δύο εβδομάδες στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης να βιντεοσκοπεί ανήλικα κορίτσια στα αποδυτήρια. Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά 64 φιλμ και 24 βιντεάκια ψηφιακής κάμερας από διάφορες περιόδους, το περιεχόμενο των οποίων περιλαμβάνει γυμνά και ημίγυμνα παιδιά. Ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του και μίλησε για "παρόρμηση που δε μπορεί να ελέγξει"-πηγή ΣΚΑΪ.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών; Ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών με 3ετή ΑΝΑΣΤΟΛΗ, και χρηματική ποινή 11.000 ευρώ. Επιπλέον, το δικαστήριο επιδίκασε χρηματικό ποσό 800 ευρώ για τους γονείς ενός εκ των ανήλικων θυμάτων, ως ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ για ηθική βλάβη σε βάρος του παιδιού τους.

Τo ηθικό δίδαγμα της ιστορίας: αν κάποιος στην Ελλάδα νοσεί και βλέπει ερωτικά μικρά ανήλικα παιδιά, αν δε μπορεί να το καταπολεμήσει, αν πιαστεί επ'αυτοφόρω, τότε
-τη γλυτώνει με αναστολή
- πληρώνει ένα πρόστιμο
- δίνει κάτι ψίχουλα στις οικογένειες των θυμάτων του
- το όνομά του μένει κρυφό
- συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος,
- χωρίς ψυχολογική υποστήριξη ή όποια άλλη ασφάλεια για τα παιδιά που θα βρεθούν και πάλι μπροστά του.

Το υποτιθέμενο αυστηρό νομικό πλαίσιο του Χατζηγάκη, οι μπούρδες που μας φλόμωσαν περί δήθεν αυστηρότητας και παραδειγματικής τιμωρίας των παιδεραστών, οι κορώνες που έγιναν μόνο για λόγους εντυπωσιασμού, η απόλυτη αδιαφορία για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό της παιδοφιλίας, δίνουν το στίγμα μιας πολιτικής αδιαφορίας και επιπολαιότητας, ασυνέπειας και προχειρότητας. Και κυρίως της απόλυτης έλλειψης ευαισθησίας.

You Might Also Like

0 σχόλια