ΜΠΟΥΡΔΙΤΣΕΣ...

By Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2008

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (Πρώην υπουργός Επικρατείας): "Παραιτήθηκα για να καθαρίσω το όνομά μου". Αν παραιτήθηκες γι'αυτό, Θόδωρε, θα σου προτείναμε καλύτερα να ...το αλλάξεις το ονοματάκι σου!


ΑΝΔΡΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Δεν μπορεί να καλύπτεται ένας υπουργός, που έκανε ένα ολίσθημα". Η παραπάνω δήλωση αφορά το Γιώργο Αλογοσκούφη, του οποίου το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της πιστωτικής κρίσης ο Ανδρέας Βγενόπουλος χαρακτήρισε ανεφάρμοστο. Γιώργο, παραιτήσου. Ο Βγενόπουλος δε σε πάει! Και αν θέλει ο Βγενόπουλος, μπορεί να αλλάξει και ...ολόκληρη την ομάδα!

Ο ΑΓΓΛΟΣ ...ΑΣΘΕΝΗΣ - Στη διπλανή φωτογραφία διακρίνεται ο συνοδηγός ενός audi με αγγλικές πινακίδες, του οποίου ο οδηγός (αριστερά στη φωτογραφία) δε διακρίνεται καθαρά. Ο συνοδηγός φορά μάσκα muppet! Το audi εθεάθη σε δρόμους της Γερμανίας να τρέχει με ιλλιγιώδη ταχύτητα, φωτογραφιζόμενο από τα ραντάρ. Ωστόσο, για να απαγγελθούν κατηγορίες στη Γερμανία, απαιτείται η φωτογραφία του οδηγού. Έλα όμως που τα ραντάρ είναι ρυθμισμένα να φωτογραφίζουν τον οδηγό αριστερά και όχι δεξιά όπως στην Αγγλία! Εξαίρετο δείγμα λεπτού αγγλικού χιούμορ... Γελάσαμε και σήμερα!

You Might Also Like

0 σχόλια