ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ...

By Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2008

- Κώστας Καραμανλής: "Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα γεγονότα με την υπευθυνότητα, την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητα που απαιτούν οι περιστάσεις. Με κεντρικό γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την εξασφάλιση της νομιμότητας".
Μάλλον όμως χρειάζεται ...νηογνώμονα, γιατί στραβά αρμενίζει...
.
- Ντόρα Μπακογιάννη: "Ολοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την ευταξία".
Δηλαδή, εγώ τώρα είμαι ...μέτοχος; Άσε μας ρε Ντόρα!
.
- Γιώργος Παπανδρέου: "θέλουμε να αποκαταστήσουμε την Ελλάδα που μας κάνει περήφανους. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολος ο δρόμος, αλλά στο τέλος του βρίσκεται μία Ελλάδα σύγχρονη, εξωστρεφής, με λόγο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι".
Γιώργο, ο δρόμος αυτός ο δύσκολος είναι συνέχεια εκείνου του τούνελ, στο βάθος του οποίου ο μπαμπάς σου έβλεπε φως; Έτσι, από περιέργεια...
.
- Αλέξης Κούγιας: "Όλα είναι δυστυχώς μία παρεξήγηση".
Παρεξήγηση είσαι και φαίνεσαι!
.
- Αλέξης Τσίπρας: "Τρία χρόνια τώρα έχουμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη των μεγάλων διεξόδων της ελληνικής νεολαίας και κάποιοι νομίζουν ότι κάνουμε επικοινωνιακή πολιτική. Τόσο τους κόβει. Τόσο καταλαβαίνουν".
Φώτισέ μας λίγο με το φωτεινό σου μυαλό, δώσε μας λίγο από το απέραντο IQ σου, ώ Αλέξη!
.
- Αλέκα Παπαρήγα: "Το θάρρος, η παλικαριά και η λεβεντιά πριν απ’ όλα κρίνονται στον τόπο δουλειάς, απέναντι στους μηχανισμούς της εργοδοσίας".
Πολλές ελληνικές ταινίες με τον Ξανθόπουλο βλέπεις Αλέκα μου. Η Ελλάδα έλλαξε! Τώρα το θάρρος, η παλικαριά και η λεβεντιά κρίνεται στο σπίτι, απέναντι στη γυναίκα που γκρινιάζει για το χαμηλό σου μισθό!
.
- Γιώργος Καρατζαφέρης: "πρέπει όλοι να καυτηριάσουμε, ο καθένας από τη δική του οπτική πλευρά, το αποκρουστικό γεγονός που συνέβη το Σάββατο το βράδυ".
Ποιός το απέκρουσε Γιώργο μου; Ο ...Νικοπολίδης;

You Might Also Like

0 σχόλια