Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ

By Κυριακή, Δεκεμβρίου 21, 2008

«Θεωρώ ότι το κίνημα των πρώτων ημερών ήταν αυθόρμητο, παρεισέφρησαν όμως κακοποιά και ταραχοποιά στοιχεία, τα οποία έκαναν τις γνωστές καταστροφές και μετέτρεψαν την Αθήνα σε πρωτεύουσα χώρας του υπαρκτού σοσιαλισμού», δηλώνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο Θ. Πάγκαλος.

Μάλιστα. Τάδε έφη Ζαρατούστρα! Ως ειδικός αυθεντιολόγος, ο Πάγκαλος (πάγκακος δηλαδή αλλά τέλος πάντων...) εξετάζει την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό των κινητοποιήσεων, την ταυτότητα των συμμετεχόντων, πάντα καθήμενος και συνήθως τρώγοντας και κάτι... Δεν τον αφορά, δεν τον ενδιαφέρει η ουσία, οι αιτίες του ξεσηκωμού! Γι'αυτόν το σημαντικό είναι η ταυτότητα των συμμετεχόντων. Αυτή είναι η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ! Συμβαίνει κάτι και εσύ κάνεις τη δουλιά σου, ψάχνεις να βρεις τον ένοχο. Δεν ψάχνεις τις αιτίες, άλλωστε δε μπορείς να τις καταλάβεις.

Όσο για το άλλο, οτι "μετέτρεψαν την Αθήνα σε πρωτεύουσα χώρας του υπαρκτού σοσιαλισμού", μαλλον φιλοδοξεί να καταστήσει άπαντες κατόχους αλωπεκίας παρόμοιας με τη δική του! Να μας καραφλιάσει κοινώς. Στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού, απ'όσο ξέρουμε δεν κουνιόταν φύλλο λόγω συνεχούς καταστολής! Πως έμοιαζε η Αθήνα με κάτι τέτοιο, μόνο αυτός το κατάλαβε!
Τελικά, αυτός ο Πάγκαλος αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του γεγονότος οτι δεν αρκεί να έχει κάποιος υψηλό IQ για να είναι έξυπνος!

You Might Also Like

0 σχόλια