ΕΡΩΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

By Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2009

Το γεγονός οτι η Θεσσαλονίκη είναι ερωτική πόλη δικαιολογεί το γεγονός οτι όλοι τη γ......ε;

Κυρώθηκε, με τις ψήφους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ (!;), η σύμβαση με το ΝΑΤΟ για δημιουργία βάσης χαμηλής ετοιμότητας στη Θεσσαλονίκη. Κάτι πυρηνικά, χημικά και βιολογικά όπλα που είναι υποχρεωμένη να παράσχει η Ελλάδα, εφόσον της ζητηθεί, δε μας ενοχλούν, καθόλου μάλιστα. Άλλωστε, τι μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο από την την ίδια την ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης;

Το σύντομο ανέκδοτο της ημέρας: ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Τελικά, καλύτερα να είσα γραμματέας παρά υπουργός! Αυτός ο Ανανίκας (φωτο) έχει "θάψει" τόσους υπουργούς και αυτός ακλόνητος στη θέση του!

Αν όμως φύγει, βλέπω να παίρνει τη θέση του ο ...Ζαχόπουλος!

Εκεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, καιρός είναι να καταλάβουν οτι το καλλιτεχνικό εκδιαφέρον ενδυναμώνεται δια της ποικιλίας. Πόσες συναυλίες σε διεύθυνση του (διευθυντή του Μεγάρου...) Νίκου Αθηναίου να αντέξουμε πια;

Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Αυτό ισχύει και για καθηγητές πανεπιστημίου που περιδιαβαίνουν τα μπλογκς και πα(ι)πα(ε)ρολογούν ασύστολα!

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Ιωαννίδης; Τι με λες; Θα είναι μια λαμπρή συνέχεια ενός ένδοξου παρελθόντος απόλυτης ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ. Αυτή δεν είναι πόλη.. ο Μαχάτμα Γκάντι είναι!

Όποιος είδε την παράσταση του ΚΘΒΕ Ερρίκος ο Δ' και του άρεσε να παρουσιαστεί τώρα (ή να σωπάσει δια παντός...).

You Might Also Like

10 σχόλια