ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

By Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2009

"Το δικαστήριο κρίνει ότι τα όσα ανέφερε η εναγομένη περί συγκεκριμένων σκανδάλων, οικονομικών ατασθαλιών και καταλήστευσης δημοτικού χρήματος, καθώς και περί μη αξιοκρατικών μεθόδων διορισμών, προμηθειών και ανάθεσης εργολαβιών, συνιστούν ισχυρισμό γεγονότων, τα οποία, ωστόσο, αποδείχθηκαν κατά βάση αληθή".

Αυτό αναφέρει η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, στο σκεπτικό της απόφασης για την αγωγή, με την οποία ο δήμαρχος διεκδικούσε 1 εκατομμύριο ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από την επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Θεσσαλονίκης Χρύσα Αράπογλου.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του δικαστηρίου, όχι μόνο δε στοιχειοθετείται η αγωγή του δημάρχου, αλλά αντίθετα θεωρούνται ως τετελεσμένα τα αδικήματα που περιγράφονται.

Με λίγα λόγια, ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ έχουν τελεστεί στο δήμο Θεσσαλονίκης. Και το δικαστήριο αναγνώρισε το γεγονός! Πρόκειται, μεταξύ άλλων για τα σκάνδαλα της υπεξαίρεσης στις περιπτώσεις των γυμναστηρίων, της Παγίας Προκαταβολής, των ασφαλιστικών ταμείων το 2002.

Ωστόσο, το αυτί του δημάρχου δεν ιδρώνει. Περιμένει την οριστική απόφαση και μέχρι τότε ...δεν κουνιέται. Άλλωστε, μέχρι τότε δε θα είναι πια δήμαρχος!

You Might Also Like

4 σχόλια