ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

By Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2009

Επίθεση αγνώστου με μαχαίρι σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Termonde (30 χλμ. βόρεια των Βρυξελλών) του Βελγίου, σήμερα στις 10:00' άφησε πίσω του νεκρά δύο παιδιά και έναν ενήλικα, και 10 παιδιά τραυματισμένα, όλα μικρότερα των 3 ετών.
Ο δράστης ήταν ηλικίας 25-30 ετών και είχε το πρόσωπό του βαμμένο άσπρο και μαύρο. Συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική.
περισσότερα εδώ
.
Ο Νικολά Σαρκοζύ τολμά! 600 εκατομμύρια ευρώ για τον γαλλικό Τύπο σε διάστημα 3 ετών και δωρεάν συνδρομή ενός έτους σε μια εφημερίδα για κάθε νέο των 18 ετών! Απλό και γι'αυτό το λόγο ενδιαφέρον... Δε συζητάμε για παρόμοιες πρωτοβουλίες στην Ελλάδα...
περισσότερα εδώ
.
.
Σε ύφεση η Μεγάλη Βρεττανία, με το ΑΕΠ να μειώνεται κατά 1,5% το τελευταίο τρίμηνο του 2008. Η μείωση αυτή είναι η μεγαλύτερη από το 1980 και είναι η δεύτερη συνεχόμενη μείωση σε τριμηνιαία βάση, κάτι που ορίζει την ύπαρξη της ΥΦΕΣΗΣ. Παρόμοια νέα έρχονται και για τη γερμανική οικονομία, με προβλεπόμενη μείωση του ΑΕΠ κατά 2,25% για φέτος!
περισσότερα εδώ
.
.
Η πολυσυζητημένη Rachida Dati, υπουργός δικαιοσύνης της Γαλλίας και πρόσφατα μητέρα, αφήνει την κυβέρνηση για μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.
περισσότερα εδώ

You Might Also Like

0 σχόλια