ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ...

By Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2009

Καλά, οι άνθρωποι είναι γελοίοι! Κι εντελώς, μα εντελώς τρομαγμένοι! Τελούν υπό σύγχυση! Νιώθουν να χάνουν της εξουσία και έχουν γίνει χειρότεροι και από τη χήρα στο κρεβάτι!

Βγήκε ο Παυλόπουλος και δήλωσε οτι, αφού το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο σίγουρο οτι θα κερδίσει τις εκλογές, τότε να συναινέσει για να ισχύσει από τις επόμενες κιόλας εκλογές το (άθλιο και εξευτελιστικό) εκλογικό σύστημα-απάτη Παυλόπουλου, σύμφωνα με το οποίο, το πρώτο κόμμα στις εκλογές παίρνει και 10 έδρες μπόνους, παίρνει και τα παντελόνια των χαμένων, τους πηδάει και τις γυναίκες και άμα λάχει τους ξυρίζει και το μουστάκι!
Βλέπετε, χρειάζονται 200 ψήφοι για να ισχύσει...

Όμως, η πουστιά είναι πρώτου βαθμού και την κατάλαβε και η θεία μου η Αγλαϊα η αμόρφωτη! Σου λέει ο καθηγητΑς του πανεπιστημίου Παυλόπουλος, το στριμώχνω τώρα το ΠΑΣΟΚ. Αν πει οτι δε συναινεί θα είναι σα να παραδέχεται οτι δεν είναι σίγουρο οτι θα κερδίσει τις εκλογές αν γίνουν.
Καλά ρε Παυλόπουλε, δε σκεφτηκες μήπως τυχόν και συναινέσει το ΠΑΣΟΚ? Κι αν συναινέσει και πει ΟΚ, πάμε με ενισχυμένη αναλογική, τι θα γίνει βρε Ξεφτέρη?
Γιατί, και οι πασοκτζήδες ακόμη, μέσα στον ύπνο τους μπορεί να ξυπνήσουν (από κανένα χαρούμενο όνειρο εξουσίας π.χ.) και να κάτσουν να σκεφτούν. Αν γίνει αυτό Παυλόπουλε, έχασες. Τόσο απεγνωσμένος είσαι, και συ και ο δικός σου, που προσπαθείτε με μαγκίτσες και κολπάκια να κερδίσετε έστω τις εντυπώσεις και ό,τι άλλο σας βγει?

Μην το παλεύεις Παυλόπουλε - ακόμα κι αν σου έγινε τόση όση δείχνεις στη φωτογραφία... Τις εντυπώσεις μπορείς να είσαι σίγουρος οτι θα τις κερδίσετε. Γιατί, θα φύγετε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ!
Κι επειδή είμαστε μεγαλόψυχοι, μπορείς "φεύγοντας να πάρεις ό,τι θες" (λες κι αν δεν του το πούμε δε θα το κάνει?)...

ΥΓ. Ρε γαμώτο, αν αυτοί οι ανεκδιήγητοι καραγκιόζηδες επιδείκνυαν τόση ζέση για να κυβερνήσουν όση επιδεικνύουν στην προσπάθειά τους να γαντζωθούν από την εξουσία, κάτι καλύτερο θα είχε γίνει στη χώρα αυτή...

You Might Also Like

0 σχόλια