Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΜΠΟΣΤΑΝΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ

By Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2009

"Δεκαοχτάχρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, με την κατηγορία ότι καλλιεργούσε δενδρύλλια χασίς στην ντουλάπα τού σπιτιού του.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Σωτήρη Χρονόπουλο, "ο 18χρονος είχε δημιουργήσει μέσα στην ντουλάπα τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας, φωτισμού και εξαέρωσης και προέβαινε στην καλλιέργεια των 21 φυτών χασίς, που ήταν φυτεμένα σε επτά γλάστρες και είχαν φθάσει σε ύψος περίπου τα 60 εκατοστά
"-flash.gr.


Άτιμη οικονομική κρίση, τι άλλο θα μας αναγκάσεις να κάνουμε! Άκου δενδρύλλια μέσα σε ντουλάπα! Σε λίγο θα αρχίσουμε να καλλιεργούμε μαϊδανό μέσα στο κομοδίνο, ντοματιές στη βιβλιοθήκη, αγκινάρες στα ράφια της κουζίνας, ραπανάκια στο γραφείο και λάχανα στην τραπεζαρία. Θα κάνουμε το σπίτι μποστάνι και θα γίνουμε αστικοί γεωργοκτηνοτρόγοι, αφού το επόμενο βήμα θα είναι να βάλουμε κότες στην τουαλέτα, γουρούνια στην κρεβατοκάμαρα, κατσίκες στο σαλόνι και καμιά αγελάδα στο χωλ!

Ένεκα η κρίση, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά... Επιτρέπεται ολόκληρος καλλιεργητής, και μάλιστα δεκαοκτάχρονος να αναγκάζεται να καλλιεργεί μέσα στη ντουλάπα, όντας άκληρος; Δε θα έπρεπε να του δοθεί γη να καλλιεργεί, αφού και νέος είναι και όρεξη έχει; Με κάτι τέτοια διώχνουμε τους νέους από τις αγροτικές εργασίες και τους αναγκάζουμε να στραφούν στα ...ναρκωτικά!

You Might Also Like

0 σχόλια