Η ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

By Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009

Τι συμβαίνει τον τελευταί καιρό στην Αστυνομία; Το "τελευταίο καιρό" είναι κάτι περισσότερο από τις τελευταίες ημέρες. Ίσως να απλώνεται στα 4-5 τελευταία χρόνια. Τι συμβαίνει λοιπόν και οι αστυνομικοί γίνονται όλο και περισσότερο μπάτσοι; Γιατί τα κρούσματα άτυπων συμπεριφορών αυξάνονται;

Μία πειστική ίσως, αλλά σίγουρα βολική εξήγηση είναι η θεωρία της νόσου των ...τρελλών μπάτσων! Κάποια βακτηριακή λοίμωξη, όπως οι ενδονοσοκομειακές (στη συγκεκριμένη περίπτωση ονομάζονται ενδοτμηματικές) έχει εξαπλωθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας και έχει επιμολύνει το σύνολο της αστυνομικής δύναμης!
Η λοίμωξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα μια αλλόκοτη συμπεριφορά, κενά μνήμης, επιλεκτικά βίαιη συμπεριφορά, στιγμές εκλάμψεων και στιγμές σκότους.
Η λοίμωξη είναι η πραγματική αιτία ενεργειών όπως η δολοφονία του Αλέξη, αλλά και η εκτέλεση του σεκιουριτά έξω από το σπίτι του αμερικανού πρέσβη.

Έρευνες έχουν δείξει οτι η νόσος των τρελλών μπάτσων μεταδίδεται με ανταλλαγή βρισιών! Οι αστυνομικοί εκτίθενται καθημερινά σε φραστικά επεισόδια με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα μόλυνσης. Παράλληλα, η μόλυνση εξαπλώνεται ραγδαία όταν ο ασθενής τύχει ειδικής μεταχείρισης από το δικηγόρο του και από την πολιτεία.

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί σαστισμένη και προσπαθεί να απαντήσει σε ερωτήματα όπως το "ποιός επέλεξε και επέτρεψε στο φρουρό να κάνει υπηρεσία στο σπίτι του αμερικανού πρέσβη" ενώ εγνωσμένα είχε ψυχολογικά προβλήματα. Αλλά θα θα μου πεις, εδώ αφήνουν το Μαρκογιαννάκη ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ υπουργό...!

Το "μεμονωμένο"-για άλλη μια φορά- "περιστατικό" ήρθε να μας παρουσιάσει τα 'κατορθώματα" ψυχιατρικά βεβαρημένων ατόμων, που κάνουν καριέρα στους κόλπους της ελληνικής αστυνομίας. Σύμφωνα με μετρήσεις, ανέρχονται σε εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες ο αριθμός των αστυνομικών που δε θα έπρεπε να φέρουν όπλο!
Η περιβόητη ψυχολογική εξέταση δεν πραγματοποιείται-ποιός να την πραγματοποιήσει άλλωστε; Υπάρχουν μόλις 6 ψυχολόγοι για 50.000 αστυνομικούς!

Όλα αυτά ενώ η ελληνική κυβέρνηση υποσχέθηκε στους αμερικανούς οτι θα εξιχνιάσει την υπόθεση. Λίγες ώρες μετά το συμβάν, η ΕΛΑΣ τήρησε την υπόσχεσή της, αφού είχε ήδη ανακαλύψει ...ποιός πυροβόλησε!

Φωτο: ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ...

You Might Also Like

2 σχόλια