Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!

By Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2009

Χημικά έριξαν στου κρητικούς αγρότες στο λιμάνι τα ΜΑΤ. Άστο Προκόπη, αυτοί είναι μαθημένοι στις ...ουσίες!

Καλά βρε παιδιά, έτσι υποδέχονται τους επισκέπτες? Με χημικά, 8 η ώρα το πρωί? Δηλαδή το μεσημέρι τι θα τους κεράσετε? Κώνειο?

Δεν αφήνουν, λέει, τα κρητικά τρακτέρ να κυκλοφορήσουν στον Πειραιά, γιατί είναι πετρελαιοκίνητα και δε δικαιούνται να κυκλοφορούν εκτός νομού! Αν είναι έτσι, να μην κυκλοφορεί και ο Καραμανλής. Κι αυτός πετρέλαιο καίει!

Είναι η πρώτη απόβαση στην παγκόσμια ιστορία που γίνεται με το πλοίο της ...γραμμής!

Πάντως υπάρχει λύση στο πρόβλημα των κρητικών αγροτών. Τάξτε τους ό,τι ζητήσουν και στο γυρισμό βουλιάξτε τα πλοία που τους μεταφέρουν! Πλάκα κάνουμε, οέεεοοο...

Στο πλάι του δίκαιου αγώνα των αγροτών δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάνε λίγο πιο κεί, να βγάλω μια φωτογραφία...

Πάντως, η κυβέρνηση το σκέφτεται να οργανώνει πρωινά γνωριμίας, με τη συμμετοχή των ΜΑΤ. Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα θα έρχονται στην Αθήνα και θα δοκιμάζουν τα νέα χημικά ως γευσιγνώστες. Το πρόγραμμα θα ονομαστεί "Πρωινό με τα ΜΑΤ"!

Σίγουρα πάντως, σήμερα στο λιμάνι είχαμε τη γλαφυρή απεικόνιση της σύγχρονης ελληνικής οικονομίας: οι ΜΑΤατζήδες έδιναν δακρυγόνα και οι αγρότες φρούτα και λαχανικά. Όπως και στην αληθινή οικονομία δηλαδή...

Μην πει κανείς στους αγρότες οτι ο υπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες! Τους βλέπω να φεύγουν για το φερυ-μπωτ στην Πάτρα!

Οι υφυπουργοί πάνε στο λιμάνι, προκειμένου να μην πάνε οι αγρότες στο υπουργείο με τα τρακτέρ! Όποιος λοιπόν θέλει συνάντηση με υπουργό, το τρακτέρ και στο πλοίο!

Αντί να πολεμά τους αγρότες, η αστυνομία θα έπρεπε να συνεργάζεται μαζί τους ωστόσο. Γιατί? Μα, για να ...οργώνουν τη χώρα και να βρίσκουν απαγωγείς...

You Might Also Like

0 σχόλια