ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ

By Δευτέρα, Φεβρουαρίου 23, 2009

Θεωρώ οτι είναι πολύ άδικη η κριτική που γίνεται για τη νέα απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από ό,τι την παρουσιάζουν τα "κορυδαλλάκια" των ΜΜΕ και των μπλογκς και η κριτική που ασκείται είναι όχι μόνο άδικη, αλλά και εκ του πονηρού.

Πρώτα-πρώτα, ο Βασίλης Παλαιοκώστας δεν απέδρασε. Απλά πήρε 5νθήμερη άδεια από τη φυλακή και, αντί να αναχωρήσει με ταξί, όπως όλοι, αυτός προτίμησε το ελικόπτερο.
.
Κατά δεύτερον, ο αυτοτραυματισμένος φρουρός δεν έπαθε τίποτα πυροβολώντας τον Παλαιοκώστα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειτο για κάποιον ο οποίος τρόμαξε με τις συνεχείς εξαγγελίες για πρόωρη συνταξιοδότηση και αποφάσισε να αυτοτραυματιστεί για να συνταξιοδοτηθεί και αυτός πρόωρα...
.
Κατά τρίτον, ορθώς ο διοικητής του Κορυδαλλού δε βρισκόταν στις φυλακές κυριακάτικα. Υπάρχει συμφωνία κυρίων μεταξύ των κρατουμένων και της διεύθυνσης των φυλακών οτι τις Κυριακές δε θα γίνονται απόπειρες δραπέτευσης!
.
Έχοντας ξεκαθαρίσει τα παραπάνω, γίνεται εμφανές για μια ακόμη φορά οτι γίνεται προσπάθεια στυγερής πολιτικής εκμετάλλευσης ενός απόλυτα φυσιολογικού συμβάντος...

You Might Also Like

4 σχόλια