ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

By Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2009


Η Ελλάδα παρουσιάζει μεγαλύτερο ρίσκο από τη Λετονία και τη Ρουμανία, σύμφωνα με στοιχεία της Credit Suisse για τον κίνδυνο στις αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες!
Συνεκτιμώντας τα ελλείματα των συναλλαγών, τα στοιχεία του χρέους και του ΑΕΠ, η χώρα μας κατατάσσεται πέμπτη στη σειρά, μετά την Ισλανδία, τη Βουλγαρία, τη Λιθουανία και την Εσθονία- CAPITAL.

Κατά τα άλλα, η οικονομία μας δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από την κρίση, όπως μας φλόμωνε ο Αλογοσκούφης και ο μέντοράς του Καραμανλής το Σεπτέμβριο... Όλα πάνε καλά, τα προβλήματα αντιμετωπίζονται και θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Η κυβέρνηση έχει σχέδιο για την έξοδο από την κρίση! Αρκεί να κοιτάξει κανείς προσεκτικά και θα δει μέσα από τις κυβερνητικές επιλογές και κινήσεις οτι τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει. Ετοιμάζονται αυξήσεις τιμών κατά 14%-σε μια περίοδο που παγκοσμίως οι τιμές πέφτουν για να τονώσουν την κατανάλωση!
Μπαίνουν νέοι φόροι ύψους 28 δισεκατομμύρίων ευρώ!
Και φυσικά έχουν λάβει μπόνους οι βουλευτές της ΝΔ ένα μπουναμά 400 διορισμών έκαστος, ώστε να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους και την επανεκλογή της ΝΔ στην εξουσία. Σε 5 τετραετίες μάλιστα προβλέπεται οι 400 αυτοί μέχρι και να μονιμοποιηθούν..
.
Κατά τα άλλα, ο Παυλόπουλος ενοχλείται από την εκλογολογία, Προφανώς προτιμά την παπαρολογία. Κόπτεται για τον εκλογικό νόμο-απάτη που σκέφθηκε ο ίδιος και που βγάζει κυβέρνηση αυτοδύναμη και με μία ψήφο διαφορά! Και ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος κυκλοφορεί ...ελεύθερος!

You Might Also Like

0 σχόλια