ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΕΧΤΑΡ!

By Σάββατο, Φεβρουαρίου 21, 2009

Τελεσίγραφο στους δημοσιογράφους στέλνει, λέει, η Σέχτα Επαναστατών. Ωραία! Τώρα αισθανόμαστε ήσυχοι και ξέρουμε οτι τα προβλήματα του τόπου είναι σε καλά χέρια... Η Σέχτα θα μας βγάλει από το αδιέξοδο, θα ταϊσει τους φτωχούς, θα θεραπεύσει τους αρρώστους στα ράντσα, θα δώσει δουλιά στους άνεργους, θα δώσει αξιοπρέπεια στους συνταξιούχους, θα χαρίσει σε όλους εθνική υπερηφάνεια, ανταγωνιστικότητα, ισονομία, αξιοκρατία, ανάπτυξη, μέλλον...


Μια χούφτα μαλάκες, κοντόμυαλοι και απαίδευτοι απειλούν να "βάλουν τάξη". Και μεις τους παίρνουμε στα σοβαρά και περιμένουμε να δούμε ποιον θα πυροβολήσουν μετά. Λες και σκοτώνοντας ένα νεαρό μπάτσο ή έναν μεγαλοδημοσιογράφο θα αλλάξει η ζωή μας. Βρε, άει Σεχτάρ!

Αφήστε το, τσογλάνια... Ξαναπιάστε κανένα βιβλίο, μπας και γίνετε ποτέ καθηγητές και γαμάτε την Παιδεία κονομώντας από τα ιδιαίτερα στα παιδιά μας... Και, αν θέλετε να αντισταθείτε και σεις με έναν τρόπο τέλος πάντων, γίνετε καλύτερα Ρομπέν των σούπερ μάρκετς. Τουλάχιστον, αυτοί δίνουν να φάει και κανένας άνθρωπος κάτι άλλο εκτός από ...σφαίρες!

You Might Also Like

0 σχόλια