ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

By Σάββατο, Μαρτίου 14, 2009


Ενώ γίνεται της περιπεσούσης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα από βία σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ οι ληστείες, δολοφονίες, καταδιώξεις, απάτες, δραπετεύσεις κλπ. αυξάνονται με ταχύτατο ρυθμό, η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να πάρει μέτρα!
.
Έτσι, μετά από τη ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε 47χρονο στην Καλαμαριά, η Αστυνομία εξέδωσε 4 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ (!!!) προς τους πολίτες, όπως για παράδειγμα να μην μετακινούνται άσκοπα με αρκετά χρήματα επάνω τους, να αλλάζουν συχνά δρόμο, να έχουν μαζί τους και παρέα όταν κάνουν αναλήψεις από τράπεζες και όταν κουβαλούν χρήματα να μη σταματούν το αυτοκίνητο ακόμη και αν τους πιάσει ...λάστιχο! Κι όλα αυτά, τη στιγμή που οι εγκληματίες πήραν χαμπάρι την ανικανότητα της ΕΛ.ΑΣ και βγήκαν να κάνουν ...σεφτέ. Και θα επιδεινωθεί το πράγμα ακόμη πολύ περισσότερο!
.
Σύμβουλος ασφάλειας η Ελληνική Αστυνομία λοιπόν! Όπως λέμε, επενδυτικός σύμβουλος, έτσι και η Αστυνομία μας δίνει συμβουλές ώστε να μη χρειάζεται η ίδια να κουνηθεί απο τα γραφεία που έχουν πιάσει ολοι στα τμήματα και αργομισθούν ασύστολα.

Γιατί η Ελληνική Αστυνομία ή που θα αργομισθεί αραχτή πάνω σε γραφεία, ή θα ψεκάζει απεργούς με χημικά! Άλλη δουλιά δεν ξέρει να κάνει! Α, συγνώμη, και να πουλάει προστασία στους μαγαζάτορες για να κονομάνε οι μπάτσοι...
.
Καμιά περιπολία, για παράδειγμα δεν υπάρχει πιθανότητα να προγραμματίσει... Τίποτα αστυνομικούς σε διάφορα σημεία για την αποτροπή εγκληματικών πράξεων και την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών ούτε που της περνάει από το μυαλό! Τακτικούς ελέγχους στο δρόμο δε μπορεί να κάνει η ελληνική αστυνομία... Μόνο να ψεκάζει ξέρει! Και να βγαίνει στα τηλεπαράθυρα να συζητά τι είδους Αστυνομία θέλουμε τέλος πάντων, εμείς οι αχάριστοι!
.
Ρε καραγκιόζηδες, μια Αστυνομία που να δουλεύει θέλουμε, τεμπέληδες, έ τεμπέληδες!
Να περιπολεί, να προσέχει, να αποτρέπει, να είναι εκπαιδευμένη και να ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις, να βοηθά, να ΥΠΑΡΧΕΙ!
Όχι ένα μάτσο τεμπελόσκυλα που κωλοβαρούν στους ποδοσφαιρικούς αγώνες κοιτάζοντας το ματς και βαράνε στο ψαχνό σε κάθε πορεία και διαδήλωση, ενώ κατά τα άλλα τα ξύνουν μέσα σε γραφεία-τρώγλες! Εντάξει, το επαναλαμβάνουμε, υπάρχουν και εξαιρέσεις...

Αλλά, ποιός να κουνήσει τον κώλο του στη χώρα αυτή! Όλοι ψάχνουν καρέκλα να τον εναποθέσουν! Είμαστε η πιο ...μεταξωτή χώρα του κόσμου, αφού μόνο μεταξωτά βρακιά αγοράζουμε. Και η Ελληνική Αστυνομία είναι ...μάνα στα μεταξωτά βρακιά!

You Might Also Like

0 σχόλια