Ο ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!

By Κυριακή, Απριλίου 12, 2009

Καλά, αυτός ο Δένδιας είναι πολύ μπροστά!

Ο άνθρωπος έχει αναγάγει σε επιστήμη τον αιφνιδιασμό! Πηγαίνει κάθε τόσο σε διαφορετικές φυλακές, εντελώς αιφνιδιαστικά. Να, όπως χθες, που, καθώς πήγαινε σε συνέδριο στην Καλλιθέα Κασσάνδρας Χαλκιδικής, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής και τις Φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Ήταν τόσο αιφνιαδιαστική η επίσκεψη που οι κρατούμενοι δεν είχαν προλάβει καν να αλλάξουν σώβρακο (μεταξύ τους, εννοείται...). Κάποιοι δεσμοφύλακες τραυματίστηκαν σοβαρά πέφτοντας από τις καρέκλες όπου έπαιρναν έναν υπνάκο, ενώ καμιά σαρανταριά φυλακισμένοι υπέγραψαν αίτηση για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες επισκέψεις, οι οποίες τους αποσπούν από το ...σκάψιμο.

Οι διευθυντές των φυλακών ξενάγησαν τον υπουργό στα κελιά, στην αίθουσα βασανιστηρίων, στο ιατρείο-νεκροτομείο-τραπεζαρία των φυλακών, ενώ απέφυγαν να τον ξεναγήσουν στις τουαλέτες, από φόβο μήπως τους κατηγορήσει για ...σπατάλες!

Οι κρατούμενοι εκδήλωσαν τη χαρά τους για την υπουργική επίσκεψη με κραυγές, αλλαλαγμούς, βογγητά, βρισιές και κάθε λογής ...ροχάλες. Ο κ. Δένδιας, απτόητος και αγέρωχος παρέλασε εν μέσω καθαρμάτων, και βαθιά μέσα του ένιωσε και μια κάποια έλξη προς τους φυλακισμένους - έλξη της οποίας το περιεχόμενο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Φεύγοντας, οι δεσμοφύλακες του χάρισαν ένα ζευγάρι χειροπέδες τυλιγμένες με βελούδο, κλείνοντάς του το μάτι με νόημα. Ο υπουργός τους ευχαρίστησε και τους ασπάστηκε σταυρωτά. Τους υποσχέθηκε δε οτι θα ξαναγυρίσει, χωρίς τιμές και πανηγύρια, αλλά ως απλός κρατούμενος κι αυτός, και μάλιστα θέλοντας να τονώσει το ηθικό τους υποσχέθηκε να φέρει μαζί του και ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο!

You Might Also Like

0 σχόλια