ΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;

By Δευτέρα, Απριλίου 06, 2009

Στο νοσοκομείο, λέει, βρίσκεται ο εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος με σημάδια φαρμακευτικής δηλητηρίασης. Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας του και τη συνδέουν με οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Δηλαδή ρε μάγκες και μάγκισσες τώρα, εντάξει, να γίνει καλά ο άνθρωπος και να τελειώνει το πρόβλημά του, δε λέμε. Όμως, αν αρχίζουν να αυτοκτονούν και οι εφοπλιστές, εμείς οι άλλοι δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; Διαλέξτε τη σωστή απάντηση από την παρακάτω λίστα:

A. Να πιαστούμε όλοι στο χορό του Ζαλλόγου και να βουτάμε στη μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού.
Β. Να ανοίξουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα, ολόκληρη η χώρα το αέριο και τα γκαζάκια, ώστε να τα τινάξουμε από εισπνοή αερίου. Θα είναι η μεγαλύτερη μαζική αυτοκτονία όλων των εποχών και η μόνη σε επίσημο κρατικό επίπεδο.
Γ. Να πέσουμε όλοι στα σκληρά ναρκωτικά. Να τραβάμε ενέσεις ο ένας στον άλλον, να καλλιεργούμε χασισόδεντρα και να τα μασάμε όπως οι κολομβιανοί μασούν τα φύλλα κόκας. Να μας πέσουν όλα τα δόντια, να περπατάμε στο δρόμο σα χαμένοι (αυτό το κάνουμε ήδη...) και να κάνουμε συνεχόμενο σεξ με αλλοδαπές καλλονές, παίρνοντας τετραπλές δέσεις βιάγκρα. Που θα πάει, κάτι από όλα θα πιάσει...
Δ. Να καθίσουμε να ακούμε νυχθημερόν σε μαγνητοσκόπηση τα διαγγέλματα του Κώστα Καραμανλή, χωρίς διακοπή. Σύμφωνα με μελέτες από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, πρόκειται γα την ασφαλέστερη μέθοδο λοβοτομής.

Αν αυτοκτονούν και οι εφοπλιστές, θα πει οτι σε λίγο στην Ελλάδα χρήματα - ελάχιστα έστω - θα έχουν μόνο οι δήμόσιοι υπάλληλοι. Απλώς, η θέση τους θα είναι ολίγον επισφαλής, καθώς αναμένετα να μην υπάρχει ...Δημόσιο!
Αν αυτοκτονούν οι εφοπλιστές, εμείς πρέπει να μουλαρώσουμε, να βάλουμε τα δυνατά μας για να γίνουμε εμείς εφοπλιστές, ώστε να μπορούμε στο μέλλον να αυτοκτονούμε με την ησυχία μας...

You Might Also Like

0 σχόλια