ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ

By Τρίτη, Απριλίου 07, 2009

Αφού λοιπόν αποφασίστηκε η σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Παυλίδη, το μόνο που μένει να δούμε είναι ποιά θα είναι η ΠΛΥΣΤΡΑ!

Αυτός δηλαδή που θα οριστεί πρόεδρος της επιτροπής και θα αναλάβει το ρόλο που είχε ο Μαρκογιαννάκης στην εξεταστική για το σκάνδαλο Βατοπεδίου. Ένα ρόλο που απαιτεί ειδικές ικανότητες, καλό απορρυπαντικό, γνώση τους ...αθλήματος και τεράστια ανάγκη να παράσχει υπηρέσίες στην παράταξη, μπας και δει μελλοντικά το όνομά του να φιγουράρει στη λίστα των υπουργών, ή έστω υφυπουργών.
.
Η πλύστρα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο παζλ του ξεπλύματος. Η σημερινή κυβέρνηση έχει αναγάγει σε επιστήμη το ξέπλυμα σκανδάλων. Αυτά βλέπει ο Παυλίδης και σου λέει "εδώ έχουν ξεπλυθεί Ρουσόπουλοι, Βουλγαράκηδες κλπ.", ενώ Δούκες, Μαγγίνες και τα άλλα τα παιδιά κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι, χωρίς ούτε καν το στίγμα, τη ρετσινιά επάνω τους. Αισθάνεται λοιπόν ο Παυλίδης οτι και στη δική του περίπτωση πρέπει η κυβέρνηση να τον στηρίξει και να τον ξεπλύνει. Γιατί στη σημερινή, "ξεπλυμένη" κυβέρνηση, έχουν όλοι δικαίωμα στο ξέπλυμα!

You Might Also Like

0 σχόλια