ΜΒΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ!

By Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2009

Καλά, αυτός ο υπουργός είναι κορυφή! Εϊναι και οι άλλοι, δε λέμε, αλλά τόσο πολύ κανένας - ο μόνος που δεχόμαστε οτι πλησιάζει λίγο είναι ο Χατζηδάκης... Όμως, πρώτος με διαφορά έρχεται ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης!

Τον έκαναν λοιπόν υπουργό τον ασήμαντο αυτόν ανθρωπάκο, και του ανέθεσαν να ασχοληθεί με την εξυγίανση του ΟΣΕ. Αυτός έκατσε, το μελέτησε, το συζήτησε και αποφάσισε: θα διπλασιάσει τις τιμές των εισιτηρίων του τρένου μέσα σε δύο χρόνια!

Είναι απολύτως λογικό. Οι πολίτες φταίνει για τα χρέη του ΟΣΕ, αυτοί θα τα πληρώσουν. Πως φταίνε; Φταίνε, γιατί τόσα χρόνια που ο ΟΣΕ "μπαίνει μέσα" δε γύρισαν να αρπάξουν μια βγεγμένη σανίδα και να πλακώσουν στις γρήγορες όλους τους χαραμοφάηδες υπουργούς, διευθυντές, υποδιευθυντές, προσωπάρχες και λοιπούς και να τους στείλουν στη ...Μακρόνησο!

Σήμερα λοιπόν, ο Ευρυπίδης ο μεγαλοπρεπής έδωσε μαθήματα εξυγίανσης κρατικής επιχείρησης. Διπλασιάζοντας την τιμή του εισιτηρίου είναι μαθηματικά βέβαιο οτι κάποια στιγμή, που θα πάει, θα ρεφάρει ο ΟΣΕ. Είναι η τακτική του "στο χέρι του είναι;", ή αλλιώς "που θα πάει, που θα πάει, που θα βγει". Με τη μέθοδο αυτη, που μάλιστα θα αρχίσουν να τη διδάσκουν και στις σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, ο Στυλιανίδης καθίσταται σοβαρός διεκδικητής του Νόμπελ εξυγίανσης χρεωκοπημένης επιχείρησης, και δελφίνος για το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

You Might Also Like

1 σχόλια