SYRIZA IMAGE MAKING

By Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

Συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς για την εικόνα, που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες ο ΣΥΡΙΖΑ», ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας.

Είναι γεγονός οτι η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εβδομάδες ήταν χάλια. Ο Τσίπρας εμφανιζόταν με κάτι ριγέ πουκάμισα κλασσικούρες, χωρίς τα γνωστά μπλουζάκια αριστερής τεχνοτροπίας και χωρίς τα μοδάτα ποπούτσια στα οποία μας έχει συνηθίσει. Τα μαλλιά του έχουν μακρύνει και το ζελ που χρησιμοποιεί δεν κάνει τόσο καλή δουλιά. Ο ίδιος άλλαξε μέηκ απ και το καινούριο δε διορθώνει τις ατέλειες στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα η τηλεοπτική του εικόνα να είναι κακή.

Ακόμη, η γλώσσα του σώματος προδίδει νευρικότητα αντί για τη συνηθισμένη ανεμελιά και αφέλεια. Ο λόγος του έγινε πιο τετράγωνος, ενώ συνήθως ήταν βαθιά μπουρδολογικός. Το βλέμμα έγινε πιο απλανές και προδίδει μια ενόχληση, έως και θυμό. Η παροιμιώδης ψυχραιμία - στα όρια της ...γαϊδουριάς - έδωσε τη θέση της σε νευρικότητα. Το σαρδόνιο χαμόγελο έχει στραβώσει και γίνεται ολοένα και πιο σπάνιο.

Όλα αυτά χαλάνε την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και δικαίως ο πρόεδρος ζητάει συγνώμη για την εικόνα αυτή. Ξέροντας την επιμονή του, είμαστε σίγουροι οτι σύντομα θα γίνει lifting στο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αλλάξει η κακή αυτή εικόνα. Μέχρι τότε, ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, υπομονή και κατανόηση...

You Might Also Like

0 σχόλια