ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ

By Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2009


Δε θα ήθελα πάντως να είμαι στη θέση του Χριστοφοράκου! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Από τη μια, αν προδώσει ονόματα γερμανών υψηλόβαθμων της SIEMENS στη Γερμανία θα τον κυνηγούν θεοί και δαίμονες για εκδίκηση, από την άλλη αν προδώσει ονόματα υπουργών και βουλευτών στην Ελλάδα θα γίνει χαλασμός!

Το ζήτημα είναι σε ποιόν είναι περισσότερο χρήσιμος ο Χριστοφοράκος. Έτσι είναι οι συσκευές SIEMENS: ανθεκτικές, αλλά κυρίως ...χρήσιμες!

Στην ουσία, οι γερμανοί εισαγγελείς και οι έλληνες ομόλογοί τους μαλώνουν ποιός θα πάρει το Χριστοφοράκο: οι μεν λένε στους δε "πάρτε τον εσείς" και οι άλλοι απαντούν "όχι, πάρτε τον καλύτερα εσείς..."

Γιατί τελικά κάτι μου λέει οτι ο Χριστοφοράκος θα επανέλθει στα πάτρια εδάφη; Γιατί μου μυρίζει συμφωνία "κυρίων"; Γιατί;

Αν όμως είναι να γυρίσει, να έρθει πίσω αυτός ο καλός, ο ορίτζιναλ με το μούσι! Τον άλλον, τον ξυρισμένο δεν τον ξέρουμε εμείς καθόλου...

Παζάρι όμως ο Χριστοφοράκος! Είναι, λέει, διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα, αν τον βεβαιώσουμε οτι δε θα φυλακιστεί... Μα, με τους ίδιους όρους είναι διατεθειμένος να παραδοθεί ακόμη και ...ο Παλαιοκώστας!!!

Παρεπιπτόντως, είδε κανένας το ...Βουλγαράκη; Αυτός είναι σαν τα χελιδόνια: όταν τα βλέπεις να πετούν χαμηλά και μαζεμένα είσαι σίγουρος οτι θα βρέξει... Και η επιστροφή Χριστοφοράκου θα είναι ...μεγάλη μπόρα!

You Might Also Like

0 σχόλια