ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΣΑΒΕ!

By Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2009

Αξιότιμε κύριε Κουρσάβε,

Δηλώσατε στην εφημερίδα «Το Βήμα», 11/08/09, ότι «αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens, τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς».

Κατόπιν της δηλώσεώς σας αυτής, και παρότι αναφέρεστε αποκλειστικά στη Νέα Δημοκρατία η οποία απέφυγε να αποδεχθεί την ανωτέρω δημόσια πρόσκλησή σας, ο ΔΗΜΟΛΟΓΟΣ σας καλεί δημοσίως να ανταποκριθείτε στη δέσμευσή σας, παρέχοντας το σύνολο των στοιχείων - αποδείξεων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο πελάτης σας και αφορούν στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ και σε κάθε περίπτωση όσα ετέθησαν υπόψη της Γερμανικής Δικαιοσύνης. Γίνονται δεκτά και στοιχεία που αφορούν άλλα κόμματα, αλλά δε μας ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα, καθώς στην Ελλάδα η αριστερά είναι πιο ασήμαντη και από τους οικολόγους. Σε περίπτωση που δε δώσετε τα στοιχεία θα χαρακτηριστείτε ως ένας χέστης και μάπα συνήγορος, και θα προταθεί στον κ. Χριστοφοράκο να απευθυνθεί στο γνωστό, μη εξαιρετέο (τολμά κανείς;) και θαραλλέο δικηγόρο κ. Κούγια για την υπεράσπισή του - γιατί άλλο Κουρσάβε και άλλο Κούγιας!

Παρακαλούμε τα στοιχεία να μας επιδοθούν σε μορφή CD-ROM, και όχι DVD καθώς χάλασε το σταθερό μας κομπιούτερ και θα πρέπει να τα διαβάσουμε από το παλιό μας laptop που το πήραμε τζάμπα από μια προσφορά της Vodafone - ούτε καν της SIEMENS, βλέπετε η Vodafone κάνει υποκλοπές, αλλά κάνει και προσφορές, ενώ η SIEMENS τα καλά, κομπιούτερ, καφετιέρες κλπ. τα δίνει μόνο σε "ημέτερους"!

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε άμεσα την απάντησή σας, την οποία ο ΔΗΜΟΛΟΓΟΣ μόλις λάβει θα δώσει στη δημοσιότητα μέσω του αξιόκριτου, διαβαστερού και απόλυτα ιδιοτελούς του μπλόγκ.

You Might Also Like

0 σχόλια