ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ

By Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2009

"Με εξαιρετική χαρά, καλοδεχόμαστε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τον κ. Αντώνη Βουγιουκλάκη, ο οποίος υπήρξε εις το παρελθόν συνυποψήφιός μου, στη Β΄ Αθηνών, ένας υπέροχος επιστήμων και ένας αχθοφόρος πολύ μεγάλου ονόματος που έχει αγκαλιάσει, αγαπήσει, για περισσότερο από μισό αιώνα, ο ελληνικός λαός: Το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη"!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης υπερέβαλε εαυτόν! Η παροιμιώδης αυτοπεποίθησή του τον οδηγεί συχνά στο να εκστομίζει μπούρδες, αρκετές από τις οποίες μένουν ιστορικές. Εδώ όμως έπιασε ανώτερα στρώματα μπουρδολογίας... Πηγαίνει για ντοκτορά κοινώς...

Η ιδιότητα του επιστήμονα-αχθοφόρου είναι μια ιδιότητα άγνωστη μέχρι τώρα στο ελληνικό εργασιακό στερέωμα! Πρόκειται ενδεχομένως για την πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. για την καταπολέμηση της ανεργίας: να έχουμε όλοι διπλές ιδιότητες! Για παράδειγμα γιατρός-ντελιβεράς, δικηγόρος-ταμίας σούπερ μάρκετ, καθηγητής-υδραυλικός κ.ο.κ.
Πάντα ευρηματικός ο Γιώργος Καρατζαφέρης, έχει το μυαλό του σε μια κατάσταση διαρκούς περίσκεψης και "κατεβάζει" συνεχώς ιδέες για το καλό του τόπου! Σου λέει, γιατί κάποιοι λέγονται για παράδειγμα Γιαννάκου-Κουτσίκου, Ψαρούδα-Μπενάκη, να έχουμε όλοι και διτή επαγγελματική ταυτότητα: ας πούμε ...πανεπιστημιακός-ιερόδουλος...
.
Τώρα βέβαια, ο συγκεκριμένος επιστήμων είναι κάτι παραπάνω από απλός αχθοφόρος: αχθοφόρος ...ονόματος! Αυτή πια η ιδιότητα ξεπερνά κάθε φαντασία! Πρόκειται για μια κατάσταση όπου ο εν λόγω κύριος ...γέρνει κάτω από το βάρος του ονόματος που κουβαλά, αισθάνεται επάνω του τη βαριά κληρονομιά και ψάχνει ένα τρόπο να την εναποθέσει κάπου ώστε να ...πιάσει τόπο!

Κάπου όπως το ...ΛΑΟΣ για παράδειγμα! Όπου το όνομα Βουγιουκλάκη θα βρει ...την υγειά του! Θα γίνει φάρος, λαμπρό παράδειγμα εθνοσωτήριο! Διότι, το όνομα της εθνικής στάρ δικαιούται και υποχρεούται να βρίσκεται την υπηρεσία του ...Έθνους! Και, φυσικά το έθνος είναι ...το ΛΑΟΣ! Διαφωνεί κανείς; Γιατί, αν διαφωνεί, να ενημερωθεί ο ...Βορίδης!

You Might Also Like

2 σχόλια