Ο ΠΑΠΑΡΑΣ

By Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2009

"Ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας ουδέποτε απέφερε σημαντικά έσοδα στο δημόσιο".

Η μεγαλοφυής αυτή διαπίστωση ανήκει στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας.

Δηλαδή ρε ...τσάρε της οικονομίας, επειδή δεν αποφέρε σημαντικά εσοδα στο δημόσιο, δεν πρέπει να υφίσταται; Πόσο ...παπάρας πρέπει να είναι κανείς για να κάνει τέτοιες δηλώσεις;

Ό,τι δε φέρνει πολλά έσοδα το αφήνουμε ως έχει; Επειδή αυτό που φέρνει πολλά χρήματα είναι η φορολόγηση των μισθωτών, θα φορολογούμε συνεχώς λοιπόν τους μισθωτούς; Θαυμάστε συλλογιστική για ...υπουργό!

Καμία σοβαρότητα, καμία λογική, καμία υπευθυνότητα, καμία επαφή με την πραγματικότητα! Ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Οικονομίας ασχολείται μόνο με ...όσα φέρνουν πολλά λεφτά, χωρίς να νοιάζεται για το ποιοί πλήττονται, για το αν κρατιώνται οι κοινωνικές ισορροπίες, για το αν δημιουργούνται τεράστιες αδικίες!

Οι άνθρωποι δε δίνουν δεκάρα για τον κοσμάκη! Νοιάζονται μόνο να προφυλάξουν τους έχοντες - και τον εαυτό τους - από οποιαδήποτε μείωση της περιουσίας τους! Κι έχουν το θράσος σήμερα να ξαναζητούν ψήφο για να συνεχίσουν το ...έργο τους! Το οποίο θα έπρεπε να το συνεχίζουν από ...τη φυλακή!

You Might Also Like

0 σχόλια