ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ!

By Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2009

Σε αποκλειστικότητα, δημοσιεύουμε το πρόγραμμα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας της 7ης Νοεμβρίου! Έχοντας πληροφόρηση εκ των έσω, εξασφαλίσαμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το οποίο προβλέπεται πλούσιο!


Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει η Τζούλια Αλεξανδράτου! Το κόλπο το σκαρφίστηκε ο Σιούφας για να ψήσει τους άντρες συνέδρους να έλθουν στο Συνέδριο. Τα μαντάτα ήταν άσχημα και η προσέλευση προβλεπόταν μηδενική. Τώρα όμως, με τη Τζούλια αλλάζουν τα δεδομένα...
.
Μετά θα προσέλθει με λιμουζίνα η επιτροπή που θα επιλέξει τον νέο αρχηγό! Την επιτροπή θα απαρτίζουν οι Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη και Γιώργος Θεοφάνους! Ναι, εν μία νυκτί αποφασίστηκε η εκλογή νέου αρχηγού να γίνει από την επιτροπή του Χ-Factor, ώστε να σταματήσει η γκρίνια περί του τρόπου επιλογής...
.
Στη συνέχεια οι υποψήφιοι για την αρχηγία του κόμματος θα απαγγείλουν ένα ποίημα της επιλογής τους! Θα πρέπει μάλιστα να το έχουν μάθει και απέξω!
.
Ενδιάμεσα θα παρουσιαστούν διάφορες ατραξιόν. Για την ακρίβεια, θα εμφανιστεί ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος θα κάνει ένα νούμερο αυτομαστιγώματος ενώπιον των συνέδρων!
.
Ταυτόχρονα, ο υποψήφιος Παναγιώτης Ψωμιάδης θα τραγουδήσει το "Μα το δικό σου αμάρτημα, του κόσμου όλα τα δάχτυλα", ενώ χορευτικό θα κάνει η Μαρία Ιωαννίδου!
.
Ο Πέτρος Δούκας θα απαγγείλει μια σειρά από κατηγορίες εναντίον όλων των πρώην υπουργών της ΝΔ, έμμετρα και φορώντας κουκούλα...
.
Αφού κλείσει ο κύκλος των καλλιτεχνικών παρεμβάσεων, θα προσέλθουν οι υποψήφιοι με μαγιώ και θα απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων που θα επιλέξουν από το Cosmopolitan, σελίδα 72.
.
Γκέστ σταρ θα εμφανιστεί ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα παραλάβει το παγκόσμιο κύπελλο Playstation, ενώ θα του απονεμηθεί και το βραβείο πολιτικής αδράνειας 2009!
.
Θα συνεδριάσει η επιτροπή ενώ οι σύνεδροι θα ακούνε την κρατική ορχήστρα με σολίστ το Γιώργο Μαργαρίτη - και παρουσιαστή τον Αλέξη Κωστάλα - να ερμηνεύει έντεκα φορές το Κελί 33 υπό τη διεύθυνση του Σταμάτη Σπανουδάκη.
.
Τέλος, με televoting από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και απο το Κους Κους, αλλά και με τις ψήφους της επιτροπής θα ανακηρυχτεί ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θα στεφανωθεί με δάφνες, θα σκεπαστεί με σερμπαντίνες, θα γεμίσει κραγιόν από τα φιλιά και θα τρέξουν να τον συγχαρούν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι, καθώς και οι γείτονες με τις φιλιπινέζες να τρέχουν από πίσω.
.
Την επόμενη ημέρα ο αρχηγός θα είναι καλεσμένος στον Καφέ με την Ελένη, ενώ θα διοργανωθεί μπότοξ-πάρτυ προς τιμήν του.

You Might Also Like

0 σχόλια