ΒΛΑΚΕΙΑ Η ΔΟΛΟΣ;

By Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2009

Συμπληρωματική ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, όσον αφορά το σκάνδαλο υπεξαίρεσης από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης ποσού πού, όπως όλα δείχνουν, ενδέχεται συνολικά να αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ!

Μετά από πόρισμα της επιθεωρήτριας κ. Αν. Τσεμπερά κατέθεσαν ως ύποπτοι τέσσερις αντιδήμαρχοι αλλά και μέσω του δικηγόρου του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος!

Ο ίδιος ο δήμαρχος συγκάλεσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, για να διαβεβαιώσει τους πάντες οτι η άσκηση της δίωξης έχει πολιτικές προεκτάσεις και γίνεται ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2010...

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε ο δήμαρχος δε γνώριζε, παρότι όφειλε, τι συμβαίνει, οπότε ορθώς διώκεται για παράβαση καθήκοντος, είτε γνώριζε οπότε θα έπρεπε να διώκεται για συνεργεία.
Στη μία περίπτωση πρόκειται για βλακεία, ανεπάρκεια, αφέλεια και ερασιτεχνισμό, εφόσον ο δήμαρχος δεν έκανε διαχειριστικό έλεγχο, ενώ από την άλλη πρόκειται για δόλο και πλουτισμό.
Εναπόκειται στο δήμαρχο να επιλέξει με ποιούς από τους παραπάνω τίτλους επιθυμεί να παραμείνει γνωστός. Εκτός αν η δικαιοσύνη επιλέξει γι'αυτόν...

You Might Also Like

0 σχόλια