ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ

By Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2009

Μπορεί να υιοθετήσαμε το δυτικό τρόπο ενδυμασίας, να φορέσαμε κοστούμι και γραβάτα, ωστόσο συμπεριφερόμαστε ακόμη σα να φοράμε φουστανέλα και φέσι!

Πάρτε για παράδειγμα τους τραπεζίτες: αρνήθηκαν, λέει, να προσέλθουν σε διαπραγματεύσεις για αύξηση των μισθών των τραπεζοϋπαλλήλων!

Δεν μας νοιάζει αν οι τραπεζοϋπάλληλοι πρέπει να πάρουν αύξηση ή όχι. Σημασία έχει η στάση των εργοδοτών τους!

Ας υποθέσουμε οτι οι εργοδότες δε δέχονται αυξήσεις μισθών. Η λογική προστάζει να προσέλθουν σε διάλογο, όπου θα ενημερώσουν για τις θέσεις τους...

Αντ'αυτού, δεν προσέρχοναι καν! Ακόμη και ...μαγαζάτορας να ήταν κάποιος και ο υπάλληλος να θέλει να του ζητήσει αύξηση, αυτός θα απέφευγε καν να τον ...δεί? Μήπως ζούμε σε εποχές προ της επανάστασης του 1821?

Το αστείο είναι οτι τολμάμε να συγκρινόμαστε και με την Ευρώπη! Όταν οι πιο ..."Ευρωπαίοι", μεταξύ των Ελλήνων εργοδοτών, οι τραπεζίτες δηλαδή, συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, τι θα πρέπει να κάνουν οι υπόλοιποι εργοδότες? Να κόβουν τους εργαζόμενους κομμάτια και να τους φυλάνε στην ...κατάψυξη?

Οι έλληνες τραπεζίτες πρέπει από αύριο να προσέρχονται στην εργασία τους με την επίσημη ελληνική ενδυμασία! Με φουστανέλα από αύριο λοιπόν, για να ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε...

You Might Also Like

3 σχόλια