ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ...

By Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2009

"Μηδενιστές" χαρακτήρισε αυτούς που έβαλαν βόμβα μπροστά στην είσοδο του σπιτιού της η Μαριέττα Γιαννάκου.

Επειδή η κυρία Γιαννάκου ήταν και ολίγον ταραγμένη, δε δώσαμε την πρέπουσα προσοχή στη χρήση της λέξης. Τώρα όμως, που συνήλθαμε όλοι και ηρεμήσαμε, αφού η κυρία Γιαννάκου είναι σώα και ασφαλής, καθήσαμε να ξανασκεφθούμε τη λέξη που επέλεξε να χρησιμοποιήσει η κυρία Γιαννάκου, η οποία ποτέ δε λέει κάτι έτσι στην τύχη. Έτσι, σύμφωνα με τις ενδελεχείς αναλύσεις μας, μηδενιστής μπορεί να είναι:

- όποιος ασχολείται με μηδενικά (βλ. Μαριέτα...)?
- όποιος βάζει βόμβα με μηδενικό αποτέλεσμα (βλ. έκρηξη στο σπίτι της Μαριέτας)?

- όποιος είναι φοιτητής και παίρνει συνεχώς μηδέν?
- αυτός που όλα τα αναγάγει στο μηδέν?
- ο οπαδός του νιχιλισμού, δηλαδή ο σκεπτικιστής ή αγνωστικιστής?
- ο οπαδός της πολιτικής θεωρίας που επιδιώκει την καταστροφή κάθε θρησκευτικού, κοινωνικού, πολιτικού οργάνου (βικιπαίδεια)?
- ο οπαδός της επαναστατικής κίνησης της ρωσικής ιντελιγκέντσιας που εκδηλώθηκε γύρω στο 1860, αρνούμενη τις αξίες της προηγούμενης γενιάς, με σκοπό την ανατροπή της τσαρικής εξουσίας και την αναδόμηση της κονωνίας με τρομοκρατικές μεθόδους (βικιπαίδεια)?
- ο Μηδενιστής:
?


Επειδή η Μαριέτα μας άφησε στο ...μηδέν, πολύ θα χαιρόμασταν να μας εξηγούσε πως ακριβώς εννοούσε τους μηδενιστές η πρώην υπουργός Παιδείας. Δεχόμαστε και email...

update: η Μαριέτα δεν τηλεφώνησε. Ευτυχώς μου άνοιξε τα μάτια ο φίλος Newton. Είναι ο Μηδενιστής, ιδού και η ομολογία (Κυπατζήδες, μην ξεχάσετε την επικήρυξη...):

You Might Also Like

1 σχόλια